Línia Cicalfate d'Avène

Temps de lectura 1 min.
Línia Cicalfate d'Avène
19 Octubre 2020

Amb l'arribada del fred sovint es compliquen els problemes a la pell i augmenten les consultes a la farmàcia demanant cremes que puguin reparar les pells més castigades. Per això avui us volem parlar d'una de les línies que més recomanem, Cicalfate d'Avène, una gamma que es composa de cinc productes per a diferentes necessitats i zones.

CICALFATE CREMA REPARADORA PROTECTORA

Aquesta crema reparadora està indicada per a tota la família: des de nadons fins a adults. La recomanem especialment per a irritacions, rascades, fregaments, pell irritada del bolquer... Fantàstica!

CICALFATE LOCIÓ (properament en format esprai!):

Gràcies a la seva composició té un efecte secant, antibacterià, reparador i calmant. Està indicat per a aquelles zones delicades, plecs cutanis i sotmeses a humitat, com els espais interdigitals, la zona de sota de les mames, etc. Apte també per nadons i adults, incloses les mucoses externes, tot i que us recomanem que ens consulteu abans el vostre cas.

NOU CICALFATE GEL CICATRIUS:

Vols millorar l'aspecte d'una cicatriu recent? Prova aquest nou gel amb àcid hialurònic, si·licones i C+ Restore. Es pot fer servir en cicatrius de traqueotomies, cesàries, operacions, etcètera, amb un màxim de 2 anys d'antiguitat i a partir dels 6 anys.

CICALFATE MANS:

Les mans, una de les zones més exposades i amb més problemes de sequedat a l'hivern. Aquesta crema de mans crea un efecte barrera que repara, protegeix i calma les mans molt seques i amb irritació, sigui per condicions climatològiques o per treballs manuals.  No pot faltar a casa!

CICALFATE LLAVIS:

Bàlsam reparador de llavis i de zones localitzades molt seques i irritades, apte per a tota la família! Nodreix, repara i protegeix gràcies a una composició patentada amb un efecte de llarga durada. Un imprescindible a l'hivern!

Si busques altres protectors labials aquí en trobaràs una llarga llista dels més venuts a la nostra farmàcia!

-------

Ara ja ho saps, si tens problemes de pell irritada i seca, Cicalfate és una línia molt eficaç i completa, i per a tota la família! Acosta't a Isern Farmàcia i demana'ns més informació.

Preu