el sexe a l'edat madura

Temps de lectura 1 min.
el sexe a l'edat madura
24 Febrer 2016

L'interès pel sexe, en contra del que pugui pensar la majoria, no desapareix en arribar a aquesta edat, només canvien les circumstàncies. 

Partint de la base que perquè aparegui el desig sexual, cal una bona entesa entre la parella, hem de descartar la mala relació o intentar recompondre el que encara no s'ha trencat per sempre. Això és important, ens veiem capaços ?? 

També cal considerar falsa i per tant rebutjar la idea de pensar: "Això fa temps que va passar, els nostres cossos ja no hi són per aquests temes, al meu, el sexe, ja no em va, ni m'interessa" 

Perquè ??? 

Mentre hi ha vida i salut, hem de gaudir amb la parella demostrar-li que la volem, que hi ha la tendresa i l'afecte. HI HA tabús, vergonya i idees equivocades, que ens impedeixen, practicar el sexe amb naturalitat .... 

És veritat que, les malalties, la medicació i l'envelliment, disminueixen la libido, cada persona és un món .... però, intentem acostar-nos a l'altre i entre els dos, vèncer la rutina i la apatia. Tot és possible, val la pena!! 

L'important és dialogar, saber el que es vol, el que es desitja i el que es pot fer. 

És qüestió de voler fer-ho: ADAPTAR. 

Abordat doncs aquest primer inconvenient que és la baixa apatia sexual, tenim altres barreres als quals podem donar resposta des de la farmàcia. En l'home hi ha mètodes per provocar l'erecció: vasodilatadors (com els coneguts Viagra i Cialis) que requereixen recepta del metge ... també disposem d'altres recursos a base de plantes medicinals que poden ajudar a solucionar aquest inconvenient. 

Per a la dona, trobem, a la farmàcia hidratants vaginals juntament amb gels i productes d'higiene especifica còmoda i refrescant, així com lubricants que, disminueixen el dolor i milloren la fricció, n'hi ha de sabors i amb efecte de fred o calor. 

Però tot i així, el sexe no només consisteix en la penetració: Amb imaginació, massatges, carícies ..joguines sexuals, consoladors etc podem gaudir i sentir plaer com abans. 

 Demani consell al seu farmacèutic ... JUGUEM!!! 

A partir d'avui ànim i posem mans a l'obra, per a ser més feliços, i aconseguir una vida millor i per als que ja, el practiquen, que no decaigui la il·lusió.

Preu