×

Entrevista a la Maribel i l'Evelyn

Temps de lectura 3 min.
Entrevista a la Maribel i l'Evelyn
14 Març 2019

I per tal de que les pugueu conéixer millor els hi hem fet una breu entrevista.

1) Expliqueu-nos breument qui sou:

Maribel: Sóc la Maribel i sóc tècnica de farmàcia.

Evelyn: Sóc l'Evelyn i sóc tècnica de farmàcia.

2) Quines tasques i responsabilitats desenvolupes a la farmàcia?

Maribel: jo m'encarrego de la zona interna de la farmàcia. Principalment porto el tema comandes i recepcions del dia a dia, devolucions, encàrrecs, telèfon, whatsapp, mail, facturació a clients i empreses. 

Evelyn: el meu paper a la farmàcia és estar al mostrador. Sóc responsable de la secció dental i d'ortopèdia juntament amb l'Antonio.

3) Quant de temps portes treballant a la farmàcia?

Maribel: Vaig començar a treballar l'1 de març de 2015, ja fa 4 anys.

Evelyn: Vaig començar fa quatre anys, quan jo tenia 20 anys.

4) Què és el que més destaques de treballar a Isern Farmàcia?

Maribel: El que més m'agrada d'aquesta farmàcia és l'equip humà que la forma. Tots som totalment diferents però, a la vegada, fem un grup compacte que tira endavant aquest "vaixell" remant en la mateixa direcció, sempre amb un somriure i intentant passar-nos-ho bé dintre de la nostra jornada laboral.

El que destacaria de la nostra farmàcia, i tinc clar que és el que la fa diferent, és que som una farmàcia de consell. Ens formem per donar als nostres clients no només una solució a la necessitat puntual que tingui en aquell moment, sinó que la nostra filosofia és arribar a l'origen del "problema" per poder resoldre, no només la situació puntual que presenti el pacient, sinó també la causa, per tal de si no es pot resoldre al 100% el seu cas, almenys espaiar en el temps que la situació es torni a repetir. També som una farmacia que treballa molt en la prevenció, perque no som conscients moltes vegades que, fent una bona prevenció, ens estalviem moltíssimes coses a nivell de patologia. 

Evelyn: el que més m'agrada és que sempre mirem pel client, per a que se'n vagin el més contents possible, i no només en curar allò que tenen en aquell moment, sinó que preguntem d'on pot venir el seu problema per solucionar-ho des de l'arrel.

6) Quin és el teu producte indispensable de la farmàcia, el que mai et pot faltar, i per què? 

Maribel: La meva rutina d'higiene facial i tractament. Per mi el fet de cuidar-me és molt important, tant per dintre com per fora, pero m'agrada molt tot el que envolta a la cosmètica i el maquillatge, i és algo que per mi és indispensable. 

Evelyn: el producte indespensable a la farmàcia, avui dia, són els probiòtics, perque la salut digestiva és la base de molts problemes; si l'intestí està bé, tot està bé.  Per una altra banda, els meus imprescindibles són els productes de dermocosmètica, en especial el sabó d'Apivita. Tampo em pot faltar el N19 d'Algèmica, per mantenir l'estrès a ratlla.

7) Recordes l'anècdota més divertida que t'hagi passat a la farmàcia?

Maribel: Sí... El dia del meu 38 aniversari, les meves companyes enlloc de fer-me bufar espelmes de la forma habitual, van sortir per sorpresa cantant "cumpleaños feliz" amb un plat de patates braves (perque saben que m'encanten) amb les espelmes i una ampolla de cava per brindar. Va ser molt divertit, a més de molt especial per mi! 

Evelyn: Sí, moltes però la primera que em ve al cap ara mateix és un client al que li vaig dir que podia seure i en un minut estaria per ell. Inmediatament es va adormir i va començar a roncar.

8) I ja per acabar: quin consell de salut donaries als nostres clients?

Maribel: El millor consell que els hi puc donar és que la salut és un bé molt preciat que tenim, i que moltes vegades no ho tenim en compte. Com he dit abans, dintre de la nostra filosofia està treballar en la prevenció per tal de cuidar el nostre cos, ja sigui a nivell intern, extern o emocional, ja que al final el cos humà es tot un, i tot està connectat. Així doncs, us convidem a tots a que qualsevol dubte, pregunta o simplement inquietud a nivell de salut que tingueu, ens la feu arribar, que estarem encantats d'ajudar-vos en la mesura que puguem.

Evelyn: sempre és millor prevenir que curar, és el futur de la medicina!

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu