Entrevista a la Nayara Rodríguez

Temps de lectura 1 min.
Entrevista a la Nayara Rodríguez
1 Març 2021

1) Explica'ns breument qui ets

Sóc la Nayara i sóc tècnica en farmàcia i parafarmàcia.

2) Quines tasques i responsabilitats desenvolupes a la farmàcia?

La meva tasca principal és atendre al mostrador. Sóc responsable de la secció de dermo i cosmètica, així com de preparar i dur a terme les accions a la cabina conjuntament amb la Noelia.

3) Quant de temps portes treballant a la farmàcia?

Vaig començar el dia 2 de març de 2020, una setmanes abans de començés la pandèmia del COVID-19.

4) Què és el que més destaques de treballar a Isern Farmàcia?

El que més m'agrada de treballar a Isern farmàcia és que som una farmàcia disposada a escoltar als clients, entendre les seves necessitats i resoldre-les de la millor manera possible. I sobretot, els companys, som un equip, sempre amb ganes d'ajudar.

5) Quin és el teu producte indispensable de la farmàcia, el que mai et pot faltar, i per què?

El meu producte indispensable de la farmàcia és el llapis de celles de Sensilis. M'agrada molt maquillar-me, i ara portant la mascareta l'únic que podem potenciar és la nostra mirada. També m'és indispensable les mascaretes facials d'Apivita, que et  fan una neteja profunda de la pell i la deixen suau i lluminosa.

6) Recordes l'anècdota més divertida que t'hagi passat a la farmàcia?

Una anècdota divertida... No fa gaire va entrar a la farmàcia una senyora gran demanant a crits una PCR. Nosaltres, estranyats, li vam comentar que aquí no es feien, i ella insistia en que sí, i que hi havien de diversos colors. Llavors vam entendre que el que realment volia era una mascareta FFP2. Amb tantes abreviatures la gent gran ja no sap que és cada cosa!

7) I ja per acabar: quin consell de salut donaries als nostres clients?

El meu consell de salut es donar més importància al nostre ritme de vida i ser conscients de les nostres carències. No esperar a posar-nos malalts o sentir-nos malament per pensar en nosaltres i començar a cuidar-nos, tant a nivell físic com a nivell emocional, i portar un estil de vida el més saludable possible. La prevenció és la medicina més efectiva que existeix.

Gràcies, Nayara! Estem molt contentes de tenir-te a l'equip :)