Entrevista a l'Andrea i la Débi

Temps de lectura 4 min.
Entrevista a l'Andrea i la Débi
14 Febrer 2022

Ara fa un any que es van incorporar a l'equip la Débi i l'Andrea, i hem aprofitat l'ocasió per entrevistar-les per tal de que les conegueu una mica millor. Són dos grans persones que, a més han demostrat ser unes fantàstiques professionals. Som molt afortunades de tenir-les amb nosaltres!

1) Expliqueu-nos breument qui sou:

Andrea: Sóc l'Andrea i sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Débi: Holi, sóc la Débi, sóc tècnica de farmàcia des de fa deu anys, i a més a més sóc estudiant de psicologia. Em considero "la alegria de la huerta" perquè sóc molt alegre i positiva.

2) Quines tasques i responsabilitats desenvolupeu a la farmàcia?

A: A la farmàcia sóc gestora de la zona d'higiene i cura corporal, gestora de la secció veterinària, també m'encarrego de treure la medicació de totes les persones que gaudeixen del nostre servei de SPD, faig suport en la zona de bucal, i on més temps passo, és atenent al mostrador.

D: A part d'atendre a mostrador, sóc la responsable de la secció de dietètica i d'infantil, i durant aquests mesos he sigut l'encarregada de fer els tests d'antígens.

3) Quant de temps porteu treballant a la farmàcia?

A: Vaig començar a la Farmàcia Isern al gener del 2021.

D: A Isern vaig començar al febrer de 2021. Aquest mes ha fet deu anys que treballo a farmàcia, dels quals només vaig parar un per poder estudiar un grau superior d'imatge per al diagnòstic.

4) Què és el que més destaqueu de treballar a Isern Farmàcia?

A: El que més m'agrada és que som una farmàcia dinàmica, amb un equip molt humà i involucrat, ens agrada ajudar a resoldre els problemes dels nostres clients, i fem formacions contínuament, per adquirir i actualitzar els nostres coneixements.

D: Des del primer dia em va fascinar la gran humanitat i competitivitat de tot l'equip, on destaca sobre altres farmàcies la inversió en hores de formació per poder ser millors personals de la salut. Per mi és molt important treballar en un bon ambient, perquè estem més hores amb els companys que amb la família i la farmàcia Isern compleix de sobres això.

5) Quin és el vostre producte indispensable de la farmàcia, el que mai us pot faltar, i per què?

A: Per mi a la farmàcia és indispensable que sempre hi puguem trobar productes d'hidratació corporal, en concret de la marca Ceramol o Avène, ja que són hidratants potents però a la vegada tenen cura de les pells sensibles.
Moltes vegades no donem l'atenció que precisa la nostra pell, que ens protegeix de qualsevol cosa que hi ha al medi extern.


D: Indispensable al bolso el N19 d'Algèmica, és un producte natural que ajuda a baixar els nivells d'estrès i d'ansietat molt ràpidament. I per mi, com a estudiant, l'AP21, d'Algèmica també, que ajuda a la concentració i a la memòria.

6) Recordeu l'anècdota més divertida que us hagi passat a la farmàcia?

A: Recordo un dia que preparàvem, jo i una companya, material per les xarxes socials. Sempre aprofitem les hores de menys afluència, però aquell dia ens va "enxampar" un client, en plena improvisació. El senyor, que és client nostre, va arrancar a riure i nosaltres, evidentment, també. Ara, mesos més tard, veiem el vídeo i encara riem al recordar-ho.


D: Moltíssimes, però per exemple, al Nadal, quan estaven els tests d'antígens en falta a tota Espanya, i els clients estaven desesperats per tindre pels sopars familiars, en Lluís, el jefe, es va despistar i va posar a les xarxes socials que ja teníem en estoc, cosa que no era així. I és clar, la gent va venir corrents a comprar-ne i quan ens preguntaven i els hi dèiem que no en teníem ens deien "però si ho acabeu de posar a les xarxes socials". De sobte, en Lluís que ho escolta i comença a riure perquè se'n adona que l'havia liat (bastant) i ho havia posat ell, sense voler, vam acabar tot l'equip de la tarda plorant de riure a terra.

7) I ja per acabar: quin consell de salut donaríeu als nostres clients?

A: El meu consell és que, tot i ser un tòpic, sempre hem d'actuar de forma preventiva i escoltar el nostre cos, més val ser constant per tal d'evitar problemes, que a la llarga, acaben arribant.

D: Hem d'intentar buscar les coses bones i gaudir del nostre dia a dia, cuidar-nos, fer una mica d'esport i riure molt, per gaudir de bona salut mental, i tot això, a llarg termini, serà salut general pel nostre cos. Perquè ja que tots ens farem grans hem de fer el possible per arribar-hi de la millor manera possible.

----

Moltes gràcies, companyes! Desitgem celebrar molts més aniversaris al vostre costat :)

Preu