×

L'oli essencial que no pot faltar a la teva farmaciola

Temps de lectura 1 min.
L'oli essencial que no pot faltar a la teva farmaciola

A l'estiu són molt més freqüents les cremades, ja que anem més lleugers de roba que a d'altres estacions. També patim més picades d'insectes. Què podem fer per tractar-les?

Us volem presentar l'oli essencial d'"Espliego macho" (Lavandula latifolia) de Pranarôm, un imprescindible a la vostra farmaciola per les seves propietats antiinflamatòries, analgèsiques i calmants. A més es pot aplicar en nens i nadons, diluït en oli vegetal (de calèndula, per exemple), des del primer dia sense cap problema.

Foto Espliego Macho: Wikipedia

Com podem apreciar a la imatge, l’Espliego macho és una planta de la família de la Lavanda, i està especialment indicada per als següents casos:

- Cremades: ja siguin per esquitxades d’oli, ferides per fricció o rascada, com cremades per exposició al sol

- Picades d’insectes (vespes, mosquits, aranyes...) o meduses

Aplicació

  • En el cas de les cremades per oli, o de les picades, podem aplicar dues gotes directament a sobre de la zona afectada, sense diluir, cada 5 minuts al llarg de la primera hora. És un producte que no produeix picor.
  • Si volem fer-lo servir per cremades solars recomanem diluir unes quantes gotes al teu aftersun, i aplicar-ho de forma constant i freqüent.

Els seus efectes són impressionants, notaràs com la inflamació baixa, la pell es regenera i la cremada desapareix al cap d’uns dies.

Pots comprar-lo a la farmàcia o a la nostra botiga online!

Comprar Espliego Macho

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu