Provem la B-Protect SPF 50+ d'Avène

Temps de lectura 1 min.
Provem la B-Protect SPF 50+ d'Avène

Per fora pot semblar una crema solar de la clàssica línia taronja dels laboratoris d'Eau Thermale Avène, però el B-Protect SPF 50+ és molt més que un fotoprotector. La principal novetat d'aquesta crema per protegir-nos del sol és la seva fórmula 3 en 1, que ofereix molt alta protecció anti-UV, protecció antipol·lució i, el més novedós, un efecte embellidor per a la teva pell.

I és que ens ha sorprès molt la seva textura al aplicar-la per primer cop! Perquè conté uns micropigments que, en contacte amb la pell, s'alliberen i donen un preciós to i un bonic acabat a la pell, aportant lluminositat i frescura. Aquí us deixem unes fotos amb llum natural per a que pogueu apreciar la seva textura evolutiva:

La sensació al aplicar-la és molt agradable, amb un suau perfum, perquè deixa un lleu vel de lluminositat i color que fa que la pell tingui un aspecte més viu i més sa. A més s'absorbeix ràpidament i no deixa la pell amb la típica capa blanca d'alguns fotoprotectors. Destaquem també el seu efecte antioxidant que combat els radicals lliures i ens protegeix contra l'envelliment de la pell. Si tens la pell grassa notaràs com és de lleugera, sense deixar una sensació greixosa a la cara.

Més informació:

Indicat per a tot tipus de pells, també les sensibles.

Aplicació: aplicar en cara, coll i escot, com a últim pas de la teva rutina facial habitual (neteja, tònic, contorn d'ulls, sèrum i, per últim, la B-Protect). Repetir l'aplicació cada dos o tres hores. Si ho desitges, a sobre hi pots aplicar una mica de pólvores per matificar o una mica de coloret a les galtes per donar més color.

Presentació: tub de 30ml

Ingredients: veure la web d'Avène

Preu: 12'15€

Vols provar-la a la teva pell? Apropa't a Isern Farmàcia i t'expliquem més!

 Vull encarregar-la! 

Preu