Remeis contra els mosquits

Temps de lectura 1 min.
Remeis contra els mosquits
23 Juliol 2019

Els mosquits, i les seves picades, són un dels maldecaps de l'estiu; ens desperta el seu brunzit a la nit, ens deixen picades i faves per tot el cos que es posen vermelles, piquen molt i fan molt de mal. Què podem fer per evitar que s'acostin, especialment als nens?

Us presentem tres grans novetats de Pranarôm per mantenir els mosquits a ratlla de forma natural i saludable!

"Nit d'estiu calmada", Preparat d'Olis Essencials per difusor

Una sinergia elaborada al 100% per olis essencials orgànics d'herba llimona (lemongrass), palmarosa, gerani, lavanda, eucaliptus blau, arbre del té, clau d'espècies i gingebre. Es pot fer servir en habitacions amb nens a partir dels 6 anys, i conté citriodiol, un potent repel·lent anti-mosquits.

"Citronel·la", Preparat PranaBB d'Olis Essencials per difusor

Per protegir els nadons a partir del 3 mesos, Pranarôm ens ofereix aquesta sinergia especialment formulada. A base d'olis essencials 100% ecològics de citronel·la de Java, eucaliptus blau, berbena exòtica, palmarosa, gerani, clau i gingebre. Si vols mantenir els mosquits ben lluny dels teus petits, prova aquesta barreja natural!

Difusor d'endoll de Pranarôm

Una novetat molt pràctica gràcies a la seva mida petita i al seu endoll, per a que el puguis portar amb tu quan viatges. Hi podràs posar qualsevol dels preparats anteriors per poder gaudir de nits d'estiu lliures de mosquits!

Vols saber-ne més? Acosta't a Isern Farmàcia i et ressolem tots els teus dubtes!

Preu