×

Consells per fer el Camí de Santiago

Tiempo de lectura 1 min.
Consells per fer el Camí de Santiago
5 Agosto 2019

No importa quina ruta agafis, ni quants quilòmetres tinguis planejat fer, al final el Camí de Santiago és una aventura increïble, però és bo tenir present certs factors per tal de que l'experiència sigui agradable i saludable. Per això t'expliquem algunes recomanacions que a nosaltres, com a pelegrins, ens van facilitar la travessia.

En primer lloc és molt important la planificació, tant del viatge com de l'equipatge; i també ho és que preparis el teu cos amb anticipació per a l'esforç que suposarà el camí entrenant setmanes abans del viatge.

Aquests són els cinc consells imprescindibles per fer el Camí:

FOTOPROTECCIÓ

És igual si camines a l'estiu o a l'hivern, protegeix sempre la teva pell exposada amb un fotoprotector de qualitat. La nostra recomanació és reaplicar cada dues hores, aprofitant les pauses per descansar i menjar. I fes servir gorres i ulleres de sol per evitar insolacions.

ELS PEUS

-protegeix bé els teus peus de possibles butllofes i ferides amb vaselina, tiretes o bé venes. I recorda airejar-los durantes les pauses que facis retiran-te els mitjons.

-No oblidis hidratar-te sovint i tenir controlats els punts d'aigua durant el camí perquè mai et faltin reserves.

-Porta reserves alimentàries i energètiques sempre a sobre per qualsevol imprevist.

-Surt de casa amb una bona farmaciola. Vine a la Farmàcia i t'ajudarem.

Quan hagis de fer la motxilla et recomanem que preparis una bona i completa farmaciola, i a Isern Farmàcia et podem ajudar! Vine i pregunta'ns.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Categorías
Precio