Coneixem la nostra cooperativa Fedefarma

Tiempo de lectura 2 min.
Coneixem la nostra cooperativa Fedefarma
13 Octubre 2020

Potser has vist alguna vegada la seva furgoneta aparcada davant de la farmàcia, o potser has vist a algun dels seus repartidors portant cubetes blaves... Sigui com sigui, avui us volem parlar d’un partner molt important per Isern Farmàcia: Fedefarma.

QUÈ ÉS FEDEFARMA?

És la nostra cooperativa de farmàcies, un partner de serveis integrals per a la farmàcia al qual estem adherits des de 1986. Amb més de 90 anys d’experiència, Fedefarma actua com a cooperativa farmacèutica i ens proporciona una sèrie de serveis molt valuosos per al dia a dia del nostre espai de salut, el més important, i pel qual va començar tot, és la distribució de medicaments.

SERVEIS DE FEDEFARMA

Distribució de medicaments i productes sanitaris:

Aquest servei ens permet disposar d’un ampli catàleg de medicaments i productes farmacèutics en qüestió de poques hores sense que sigui necessari tenir un gran estoc a la nostra farmàcia.

Si necessites algun producte farmacèutic que no tenim físicament a la farmàcia, t’ho demanarem via online i el Nino, el nostre repartidor de zona, ens ho portarà ràpidament amb la seva furgo directament dels magatzems de Fedefarma.

En Lluís rebent una comanda del Nino de Fedefarma

Un cop ens arribi la comanda degudament preparada en les típiques cubetes, el nostre equip s’encarrega de repassar que tot hagi vingut correctament. Quan tot estigui recepcionat et trucarem per avisar-te de que el teu encàrrec ja està disponible per recollir-lo.

La Maribel amb les típiques cubetes blaves amb les comandes de Fedefarma

Gestió i dinamització de la farmàcia

La Berta de Fedefarma ens ajuda a tenir la farmàcia ben endreçada, a crear les campanyes de salut i a organitzar-nos com a equip per poder oferir el millor servei als nostres clients.

Formació amb la Berta de Fedefarma

Formació continuada

Amb Fedefarma disposem d’un pla formatiu ben complet per tal de reciclar-nos i estar sempre al dia de les últimes novetats farmacèutiques, en matèria de patologies, nous tractaments i també de retail i màrqueting.

Retail Tour al 2019 organitzat per Fedefarma

Eines digitals

Tenim accés a solucions tecnològiques que faciliten les nostres tasques diàries, així com una web totalment dinàmica i personalitzable per comunicar-nos amb els nostres clients, gràcies a Farmaoffice, partner de Fedefarma.

 

Altres serveis

Aquí trobem diferents eines com una revista física, assessorament legal, directoris, materials de farmàcia i moltes altres!

Revista Fedefarma

Com a cooperativa creada per i per a farmacèutics, estem compromesos de forma directa amb l’organització de la cooperativa i la presa de decisions. A més, també formem part del Consell Rector de Fedefarma que pots consultar aquí.

Consell Rector Fedefarma 2020

Formar part d’un gran projecte de salut com Fedefarma és, sens dubte, tot un orgull per a nosaltres. Esperem que t’hagi semblat interessant aquest article. Gràcies per llegir-nos!

Precio