Entrevista a la Maribel i l'Evelyn

Tiempo de lectura 2 min.
Entrevista a la Maribel i l'Evelyn
14 Marzo 2019

I per tal de que les pugueu conéixer millor els hi hem fet una breu entrevista.

1) Expliqueu-nos breument qui sou:

Maribel: Sóc la Maribel i sóc tècnica de farmàcia.

Evelyn:

2) Quines tasques i responsabilitats desenvolupes a la farmàcia?

Maribel: jo m'encarrego de la zona interna de la farmàcia. Principalment porto el tema comandes i recepcions del dia a dia, devolucions, encàrrecs, telèfon, whatsapp, mail, facturació a clients i empreses. 

Evelyn:

3) Quant temps portes treballant a la farmàcia?

Maribel: Vaig començar a treballar l'1 de març de 2015, ja fa 4 anys.

Evelyn:

4) Què és el que més destaques de treballar a Isern Farmàcia?

Maribel: El que més m'agrada d'aquesta farmàcia és l'equip humà que la forma. Tots som totalment diferents però, a la vegada, fem un grup compacte que tira endavant aquest "vaixell" remant en la mateixa direcció, sempre amb un somriure i intentant passar-nos-ho bé dintre de la nostra jornada laboral.

El que destacaria de la nostra farmàcia, i tinc clar que és el que la fa diferent, és que som una farmàcia de consell. Ens formem per donar als nostres clients no només una solució a la necessitat puntual que tingui en aquell moment, sinó que la nostra filosofia és arribar a l'origen del "problema" per poder resoldre, no només la situació puntual que presenti el pacient, sinó també la causa, per tal de si no es pot resoldre al 100% el seu cas, almenys espaiar en el temps que la situació es torni a repetir. També som una farmacia que treballa molt en la prevenció, perque no som conscients moltes vegades que, fent una bona prevenció, ens estalviem moltíssimes coses a nivell de patologia. 

Evelyn:

6) Quin és el teu producte indispensable de la farmàcia, el que mai et pot faltar, i per què? 

Maribel: La meva rutina d'higiene facial i tractament. Per mi el fet de cuidar-me és molt important, tant per dintre com per fora, pero m'agrada molt tot el que envolta a la cosmètica i el maquillatge, i és algo que per mi és indispensable. 

Evelyn:

7) Recordes l'anècdota més divertida que t'hagi passat a la farmàcia?

Maribel: Sí... El dia del meu 38 aniversari, les meves companyes enlloc de fer-me bufar espelmes de la forma habitual, van sortir per sorpresa cantant "cumpleaños feliz" amb un plat de patates braves (perque saben que m'encanten) amb les espelmes i una ampolla de cava per brindar. Va ser molt divertit, a més de molt especial per mi! 

Evelyn:

8) I ja per acabar: quin consell de salut donaries als nostres clients?

Maribel: El millor consell que els hi puc donar és que la salut és un bé molt preciat que tenim, i que moltes vegades no ho tenim en compte. Com he dit abans, dintre de la nostra filosofia està treballar en la prevenció per tal de cuidar el nostre cos, ja sigui a nivell intern, extern o emocional, ja que al final el cos humà es tot un, i tot està connectat. Així doncs, us convidem a tots a que qualsevol dubte, pregunta o simplement inquietud a nivell de salut que tingueu, ens la feu arribar, que estarem encantats d'ajudar-vos en la mesura que puguem.

Evelyn:

Precio