×

Nou tractament per la pròstata

Tiempo de lectura 1 min.
Nou tractament per la pròstata
8 Enero 2019

Els principals trastorns de la pròstata i les vies urinàries acostumen a originar-se en forma d’inflamació, proliferació cel·lular, microcirculació disminuïda, infeccions i processos oxidatius.

Tots aquests factors es poden manifestar en forma de diverses patologies. Per una banda en forma d’augment de la pròstata (hiperplàsia prostàtica benigna) o en forma de prostatitis (amb o sense infecció bacteriana a la glàndula prostàtica). En aquest últim cas la prostatitis pot comportar símptomes a les vies urinàries baixes com poden ser un buidat incomplet, miccions diürnes i nocturnes freqüents, urgència d´orinar, goteig post-miccional o raig d´orina dèbil i intermitent, amb dificultat per a iniciar la micció.

Per ajudar als pacients de trastorns prostàtics i de les vies urinàries disposem d’un nou producte revolucionari: PROSTYRON ADVANCED dels laboratoris Aboca. La seva fórmula inclou un innovador complex molecular natural (Xanurin), constituït per diferents substàncies naturals com les llavors de raïm, el te verd, el nabiu vermell americà i dos fantàstics olis essencials, el de Cajuput i el de Ginebró.


Gràcies a la seva magnífica formulació ens aportarà els següents beneficis:
    ⁃    Mantenir el volum fisiològic de la pròstata
    ⁃    Afavorir el flux urinari
    ⁃    Reduir la inflamació
    ⁃    Afavorir la microcirculació
    ⁃    Contrarestar l’adhesió dels bacteris
    ⁃    Minimitzar l´acció dels radicals lliures

Des d’Isern Farmàcia aconsellem prendre 3 càpsules diàries abans dels menjars, o bé al matí o bé per la tarda. I es pot prendre en períodes llargs de temps sense cap mena de problema. Vols saber-ne més? Visita el web d’Aboca o consulta’ns directament a la Farmàcia!

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Categorías
Precio