Provem l'aftersun facial d'Isern Farmàcia

Tiempo de lectura 1 min.
Provem l'aftersun facial d'Isern Farmàcia

Tant important és protegir la nostra pell dels raigs solars com cuidar-la i tractar-la desprès d'exposar-la al sol. Com? Amb un bon aftersun que ens ofereixi la hidratació que la dermis necessita, així com un efecte refrescant, calmant i revitalitzant.

Quan ens toca el sol la nostra pell pateix diverses reaccions que afecten, de diferents formes, a les seves tres capes: la capa més externa (epidermis), la capa interna (dermis) i la tercera capa (hipodermis). Quan tenim cura de la nostra pell hem de pensar no només en la capa més externa sinó en totes tres, perquè el que passa a les capes internes acabarà afectant a l'epidermis amb el pas de temps: aparició de taques, arrugues, pèrdua d'elasticitat, etc. 

Per lluitar contra aquests signes del fotoenvelliment de la pell, l'aftersun facial Isern compta amb quatre ingredients estrella:

- L'efecte suavitzant contra les arrugues de l'àcid hialurònic

- El poder antioxidant de la vitamina E

 - La hidratació que proporciona l'extracte de Tamarinde (un arbre tropical)

- La reparació que ofereix l'Isopalmide™, que contrarresta l'envermelliment de la pell 

Més informació:

Indicat per a tot tipus de pells, també les sensibles.

Aplicació: desprès de netejar la pell aconsellem aplicar en cara, coll i escot, com a últim pas de la teva rutina facial habitual (neteja, tònic, contorn d'ulls, sèrum i, per últim, la B-Protect). Repetir l'aplicació cada dos o tres hores. Si ho desitges, a sobre hi pots aplicar una mica de pólvores per matificar o una mica de coloret a les galtes per donar més color.

Presentació: tub de 30ml

Ingredients: veure la web d'Avène

Preu: 12'15€

Vols provar-la a la teva pell? Apropa't a Isern Farmàcia i t'expliquem més!

Precio