×

Solucions d'aromateràpia pels mosquits

Tiempo de lectura 1 min.
Solucions d'aromateràpia pels mosquits
15 Junio 2020

Avui farem una repassada als millors productes repel·lents de la farmàcia, així com de solucions aromaterapèutiques per tractar les picades d’insectes. Segueix llegint!

Un dels nostres TOP VENDES és la línia AROMAPIC de PRANARÔM, una gamma de productes únics al mercat per diversos motius:

1) Tots els productes de la línia de repel·lents contenen citriodiol, una molècula natural que s’extreu de l’oli essencial d’eucaliptus blau, i que és molt eficaç, ja que s’utilitza per repel·lir mosquits tropicals. El citriodiol és l’únic biocida d’origen natural.

2) A més a més del citriodiol també contenen altres olis essencials com el lemongrass o la citronel·la, entre d’altres, amb la qual cosa la sinergia resultant és encara més potent, actuant contra abelles, vespes i mosquit tigre.

3) L’olor dels productes AROMAPIC és molt agradable i ofereixen una eficàcia de fins a 7 hores.

4) Tota la línia està certificada amb el segell BIO, un aspecte ben important quan es tracta d’aplicar substàncies a la pell que el nostre organisme absorbirà. Des d’Isern Farmàcia sempre recomanem fer servir olis essencials ecològics, eficaços i sense toxicitat.

5) Són eficaços tant en zones amb clima temperat on trobem el mosquit tigre (com al Mediterrani), com en zones amb clima tropical, on abunden els mosquits transmissors de la malària, la febre groga i el virus del Zyka.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Categorías
Precio