Sorteig de xecs regal de 25€

Tiempo de lectura 1 min.
Sorteig de xecs regal de 25€
20 Febrero 2019

Per participar en el sorteig segueix aquests passos:

  1. Descarrega't la nostra nova APP en el teu mòbil: està disponible tant per Android com per dispositius Apple.
  2. Accedeix a l'apartat de "comanda" de l'aplicació
  3. Completa tots els camps amb les teves dades: nom i cognoms, telèfon, etc.
  4. A l'apartat "què necessites" escriu el codi XEC25, accepta la política de privacitat i fes clic a "enviar".
  5. Rebràs una confirmació de que hem rebut el teu missatge!

I ja està, és molt senzill! Pots participar des del dia 20 fins al 28 de febrer, no t'adormis! ;)

A principis de març farem el sorteig dels 3 xecs regal i anunciarem el nom dels guanyadors a les nostres xarxes socials i per telèfon. Encara no ens segueixes? Ens trobaràs a Facebook, Instagram i Twitter. Molta sort!

I recorda, que amb la APP Isern Farmàcia tindràs accés a un munt d'avantatges i serveis! Llegeix aquest post per saber-ne més.

---------------

Bases legals del sorteig:

S'acceptarà només una participació per persona des del dia 20 fins al 28 de febrer de 2019 a les 23:59h. Per tal que la participació sigui vàlida hauran d'estar complets tots els camps del formulari de l'aplicació mòbil amb dades reals: nom i cognoms, telèfon, correu electrònic i el codi XEC25. Un cop anunciats els noms dels guanyadors (via xarxes socials i per correu telèfon) a principis de març 2019, els guanyadors disposaran d'un mes per passar a recollir el seu xec regal (fins al 31 de març de 2019). Els xecs regal seran vàlids per gastar en una sola compra fins al 31 de desembre de 2019; desprès d'aquesta data, els xecs no seran vàlids. Els xecs regal es podran bescanviar per comprar productes sense recepta mèdica (no vàlids per comprar medicaments).

Precio