×

Tornem a l'escola amb l'ajuda dels olis essencials

Tiempo de lectura 2 min.
Tornem a l'escola amb l'ajuda dels olis essencials

La majoria de nens desitgen tornar a l’escola després de tants mesos de confinament i d’estar allunyats dels seus amics. Però també és freqüent que pateixin angoixes i pors, especialment en aquells casos en els que la tornada al cole és singular: si canvien d’escola, si repeteixen curs, si comencen un nivell educatiu diferent...  

És per això que avui volem parlar sobre com podem preparar les defenses i els ànims dels nostres fills per a la tornada a la rutina que comporta el mes de setembre.

GESTIÓ DE L’ESTRÈS

Si volem gestionar l’estrès de forma gradual us aconsellem la introducció, poc a poc, d’olis essencials cítrics en difusor, preferiblement de cítrics no gaire dolços, com per exemple l’oli essencial de llimona.

La difusió atmosfèrica de l’oli essencial de llimona pel matí ens ajudarà a crear un ambient agradable i fresc, que ens despertarà i ens ajudarà a espavilar-nos.

I pel vespre us recomanem la difusió d’olis essencials de caire més relaxant, com la mandarina o la lavanda, que ens convidin a relaxar-nos i ens ajudin a poder dormir d’hora, una lluita especialment difícil pels pares degut als canvis horaris típics de les vacances d’estiu.

 

GESTIÓ DELS NERVIS

Per a aquells nens més neguitosos, ja sigui pel que fa al seu caràcter, o simplement perquè estan nerviosos pel primer dia d’escola o qualsevol altre motiu, us proposem les següents opcions:  

Oli essencial de pal de rosa: Ens servirà per a aquells nens que es posen nerviosos amb la tornada a l’escola i als que els hi costa dormir. Els hi aplicarem un parell de gotes als canells i al plexe solar abans d’anar a dormir, amb la qual cosa afavorirem el son reparador i profund.

També podem combinar-ho amb el fantàstic esprai Aromanoctics de Pranarôm, que ens ajudarà a crear una atmosfera molt relaxant.

Per als nens i nenes que tenen por als canvis i ho passen malament, us proposem:

Oli essencial de llorer, que inspira confiança en un mateix i ajuda a superar barreres. Per aplicar-ho diluïm unes gotetes en un oli vegetal i l’apliquem als canells i/o al plexe solar. Ideal fer-ho abans de sortir de casa i també al llarg del dia segons la necessitat del nen.

 

ESTIMULAR LES DEFENSES

Una setmana abans de l’inici del curs seria recomanable començar a estimular les defenses naturals dels més petits. Per aconseguir aquest efecte disposem de diversos olis essencials:

Oli essencial de Mandravasarotra 

Oli essencial de Ravintsara

Els aplicarem de la següent manera: diluïm una o dues gotes en una mica d’oli vegetal i l’apliquem a cada planta del peu, on hi realitzarem un massatge abans d’anar a dormir. En el cas de que la teva filla o fill sigui propens a la bronquitis, afegirem 2-3 gotes a la zona alta de l’esquena.

A més a més, també aplicarem dues gotes a cada canell per tal que passi al torrent sanguini. A continuació s’han de realitzar inspiracions profundes i conscients dos cops al dia.

Si preferim una sinergia d’olis també disposem de la SOLUCIÓN DEFENSAS NATURALES de Pranarôm a partir dels 3 anys.

I per als més petits de la casa també tenim una sinergia ja preparada per realitzar el massatge a la planta dels peus: PRANABB SOLUCIÓN DE MASAJE DEFENSAS NATURALES.

 

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Categorías
Precio