Des de fa gairebé dos anys a Isern Farmàcia formem part del projecte de Farmàcies Integratives d'Algēmica, amb més de 20 farmàcies a Catalunya. Però què és Algēmica?

Algēmica és molt més que suplements alimentaris i productes fisiocosmètics.

Algēmica és tota una filosofia per tractar la salut de manera integrativa, valorant al pacient des d'una perspectiva global, tenint en compte els tres eixos que ens conformen de forma simultània: l’eix de la ment, l'eix estructural i l'eix fisioestètic.

Algēmica és també una metodologia de treball sustentada en el rigor científic, la formació continua i la convergència de diferents disciplines vinculades a la terapèutica.

A Isern Farmàcia estem orgullosos de formar part d'aquesta Comunitat Algēmica que aposta per la qualitat, la innovació i el tracte personalitzat als clients. Estem convençuts de la importància de tractar persones, i no símptomes, en la seva globalitat i complexitat, posant el focus especialment en la prevenció com a via per mantenir-nos saludables. I creiem que el consell farmacèutic individual és vital per millorar la salut dels nostres clients.

Ben aviat us compartirem més informació sobre els fantàstics productes d'Algēmica. Mentrestant pots apropar-te a Isern Farmàcia per demanar-nos consell, o visitar el web del projecte algēmic:

 Anar a algemica.com