Equip

Lourdes Cartró

Administració i Comptabilitat
Resol i ens gestiona tots els papers. La crack dels números!

Lourdes Isern

Farmacèutica
A càrrec del pla formatiu que tenim cada setmana i de tenir les últimes novetats i tendències per tal de comptar amb els millors tractaments, productes i proveïdors.

Lluís Isern

Farmacèutic
El de les idees, que planifica en gran i s'encarrega de desenvolupar tot allò per no avorrir-nos.

Zulema Villagrassa

Farmacèutica
Metòdica i pulcre en les seves tasques, és qui prepara la medicació de centenars de paretans i paretanes per tal de facilitar-los la presa dels seus tractaments. Des de que ens hem robotitzat, està encantada de la vida!

Angelina Cabré

Farmacèutica
El seu amor per les plantes medicinals l'ha convertit en la nostra especialista de la fitoteràpia, l'aromateràpia científica i la terapèutica integrativa.

Antonio Moreno

Tècnic en Farmàcia
L'única persona que ha treballat amb les 3 generacions de la Farmàcia Isern. Una institució. Una gran persona. L'alegria del dia a dia.

Mª Carmen Tébar

Tècnica en Farmàcia
Més de 25 anys darrere el mostrador l'avalen com una de les grans de la cantera. Fidel a la feina ben feta i al compromís.

Evelyn Murillo

Tècnica en Farmàcia
És pura simpatia i alegria, i sempre disposada a aconsellar el nostre clan senior.

Noelia Gómez

Tècnica en Farmàcia
Un dels últims fitxatges de l'equip. Pacient, treballadora i oberta a aprendre per donar els millors consells. Un plaer haver-la descobert.

Débora Martín

Tècnica en Farmàcia
La Debi és mig molletana i mig paretana, i des de que ha arribat ens ha enlluernat amb la seva professionalitat. És l'actual responsable de la dietètica i la categoria infantil.

Esmeralda Caballero

Tècnica en Farmàcia

L'Esmeralda té una gran vocació sanitària ja que, a més de ser tècnica en farmàcia, també és auxiliar d'infermeria. Li agraden molt els nens i sempre està disposada a ajudar.

Montse Murillo

Tècnica en Farmàcia

Les seves ganes d'aprendre ens han sorprès, especialment per ser una professional graduada tan jove. La Montse va començar amb una prova de foc a la farmàcia: els tests d'antígens. És l'exemple perfecte de la dita "jove però sobradament preparada".

Marina Isern

Farmacèutica

La Marina és llicenciada en Farmàcia i s'encarrega de la medicació de la residència de Parets. I és que atendre a la gent gran al mostrador és el que més li agrada!


Preu