×

Equip

Lourdes Cartró

Administració i Comptabilitat
Resol i ens gestiona tots els papers. La crack dels números!

Lourdes Isern

Farmacèutica
A càrrec del pla formatiu que tenim cada setmana i de tenir les últimes novetats i tendències per tal de comptar amb els millors tractaments, productes i proveïdors.

Lluís Isern

Farmacèutic
El de les idees, que planifica en gran i s'encarrega de desenvolupar tot allò per no avorrir-nos.

Zulema Villagrassa

Farmacèutica
Metòdica i pulcre en les seves tasques, és qui prepara la medicació de centenars de paretans i paretanes per tal de facilitar-los la presa dels seus tractaments. Des de que ens hem robotitzat, està encantada de la vida!

Antonio Moreno

Tècnic en Farmàcia
L'única persona que ha treballat amb les 3 generacions de la Farmàcia Isern. Una institució. Una gran persona. L'alegria del dia a dia.

Mª Carmen Tébar

Tècnica en Farmàcia
Més de 25 anys darrere el mostrador l'avalen com una de les grans de la cantera. Fidel a la feina ben feta i al compromís.

Evelyn Murillo

Tècnica en Farmàcia
És pura simpatia i alegria, i sempre disposada a aconsellar el nostre clan senior.

Noelia Gómez

Tècnica en Farmàcia
Un dels últims fitxatges de l'equip. Pacient, treballadora i oberta a aprendre per donar els millors consells. Un plaer haver-la descobert.

Débora Martín

Tècnica en Farmàcia
La Debi és mig molletana i mig paretana, i des de que ha arribat ens ha enlluernat amb la seva professionalitat. És l'actual responsable de la dietètica i la categoria infantil.

Esmeralda Caballero

Tècnica en Farmàcia

L'Esmeralda té una gran vocació sanitària ja que, a més de ser tècnica en farmàcia, també és auxiliar d'infermeria. Li agraden molt els nens i sempre està disposada a ajudar.

Montse Murillo

Tècnica en Farmàcia

Les seves ganes d'aprendre ens han sorprès, especialment per ser una professional graduada tan jove. La Montse va començar amb una prova de foc a la farmàcia: els tests d'antígens. És l'exemple perfecte de la dita "jove però sobradament preparada".

Patricia Ponce

Tècnica en Farmàcia

Sempre disposada a escoltar al pacient, a ajudar i a aportar idees. La Patricia és una gran amant dels animals i li agrada ajudar a mantenir l'organització i l'ordre de la farmàcia.


Categories
Preu