Equip

Lourdes Cartró

Administració i Comptabilitat
Resol i ens gestiona tots els papers. La crack dels números!

Lourdes Isern

Farmacèutica
A càrrec del pla formatiu que tenim cada setmana i de tenir les últimes novetats i tendències per tal de comptar amb els millors tractaments, productes i proveïdors.

Lluís Isern

Farmacèutic
El de les idees, que planifica en gran i s'encarrega de desenvolupar tot allò per no avorrir-nos.

Zulema Villagrassa

Farmacèutica
Metòdica i pulcre en les seves tasques, és qui prepara la medicació de centenars de paretans i paretanes per tal de facilitar-los la presa dels seus tractaments. Des de que ens hem robotitzat, està encantada de la vida!

Angelina Cabré

Farmacèutica
El seu amor per les plantes medicinals l'ha convertit en la nostra especialista de la fitoteràpia, l'aromateràpia científica i la terapèutica integrativa.

Iris Almendro

Tècnic en farmàcia
Dolça i molt imaginativa, és la responsable de dinamitzar l'àrea dels menuts i de les famílies, sempre amb un somriure i molta professionalitat.

Antonio Moreno

Tècnic en Farmàcia
L'única persona que ha treballat amb les 3 generacions de la Farmàcia Isern. Una institució. Una gran persona. L'alegria del dia a dia.

Mª Carmen Tébar

Tècnic en Farmàcia
Més de 25 anys darrere el mostrador l'avalen com una de les grans de la cantera. Fidel a la feina ben feta i al compromís.

Maribel Hierro

Tècnic en Farmàcia
És la tot terreny que t'agafarà el telèfon per resoldre't qualsevol dubte i la que prepararà el teu encàrrec perquè estigui a punt quan vinguis.

Montse López

Tècnic en Farmàcia
Experta en cosmètica i consells dermatològics, passar per les seves mans en una sessió en cabina és de les experiències que més valoren les nostres clientes!

Evelyn Murillo

Tècnic en Farmàcia
És pura simpatia i alegria, i sempre disposada a aconsellar el nostre clan senior.

Noelia Gómez

Tècnic en Farmàcia
L'últim fitxatge de l'equip. Pacient, treballadora i oberta a aprendre per donar els millors consells. Un plaer haver-la descobert.