×

Història

Fa 60 anys, va néixer la Farmàcia Isern a l’Eixample de Parets del Vallès, a càrrec del nostre avi Joaquim Isern, pare de 8 fills, i que va culminar el seu doctorat als 80 anys d’edat després de recerques per biblioteques d’arreu d’Europa.

El 1983 el nostre pare, Lluís Isern, després d’acabar la universitat, es va posar al capdavant de la farmàcia. La innovació com a factor diferencial, va acabar convertint-la com una de les primeres farmàcies robotitzades de la Península Ibèrica.

Des del 2010, i recent sortits de la facultat i amb ganes de menjar-nos el món, la Lourdes i el Lluís Isern, en plena època de canvis globals i agafant el relleu del nostre pare, vam començar una nova etapa.

Som una farmàcia oberta i dinàmica, el nostre lema és créixer dia a dia com a equip i com a professionals de la salut. La formació i el bon tracte és el que ens mou a tenir nous reptes.

Aspirem a liderar el canvi de la farmàcia tradicional a la farmàcia del benestar, i convertir-nos en un espai on tothom se senti còmode i pugui trobar la millor solució possible.

El respecte al cos i a la naturalesa, no tractem símptomes ni malalties sinó pacients de manera individualitzada.


Categories
Preu