Deixa-ho amb AROMASTOP de Pranarôm

Temps de lectura 1 min.
Deixa-ho amb AROMASTOP de Pranarôm

Et sents irritable, no et pots concentrar, tens més gana de l'habitual...? Amb AROMASTOP et podem ajudar naturalment!

Pranarôm ens presenta una gran novetat que t'ajudarà molt si t'has proposat deixar el tabac aquest any. Es tracta de la nova línia AROMASTOP, tres productes a base d'olis essencials 100% naturals indicats en el tractament de l'estrès que es genera al trencar amb un mal hàbit com el tabac.

En què consisteix? El tractament complet són tres productes:

1) Càpsules Forte de suport global: aquesta novetat de Pranarôm incorpora oli essencial de sàlvia de fulles de lavanda per restablir la teva vitalitat, l'equilibri emocional i per ajudar-te a relaxar-te. A més a més, també inclou extracte fitoconcentrat de gingseng, extret de totes les parts de la planta, no només de l'arrel, per aprofitar totes les substàncies. Al contrari del que podríem pensar, el gingseng extret del "totum" de la planta no ens posarà més nerviosos, sinó que ens ajudarà a adaptar-nos a situacions adverses per ser una planta adapto-gènica.


‪2) Esprai Instantani d'alliberació ràpida: amb olis essencials de pebre negra, llima, eucaliptus, menta i, especialment, copaiba, que contribueixen a calmar i relaxar de forma instantània en els moments en que sents més necessitat.

‪3) Xiclets d'alliberació ràpida: d'efecte calmant i relaxant gràcies als olis essencials de mandarina i lavanda, per prendre en moments d'estrès. També està formulat amb oli essencial de romaní QT cineol, un potent antiviral que augmenta les defenses i té acció expectorant; així protegirem tot l'arbre bronquial i els pulmons, ja que els refredats són molt freqüents al deixar de fumar. No contenen sucres.


‪I tu, t'apuntes a deixar-ho naturalment? Vine i et donarem més informació! Aquest any sí!

 Encarrega-ho online! 

Preu