Sinèrgies d'olis essencials de Pranarôm

Temps de lectura 2 min.
Sinèrgies d'olis essencials de Pranarôm
12 Novembre 2020

Si ve fa uns mesos enrere els protagonistes del bloc van ser els difusors d'aromateràpia, avui us volem parlar de l'altre meitat de l'equació: les sinèrgies essencials.

Aquestes sinèrgies són mescles d'olis essencials fetes per professionals de l'aromateràpia científica i mestres perfumistes, en base a les propietats i als aromes dels olis essencials, per tal de conferir-li un ús terapèutic al producte final de la màxima qualitat.

Els seus usos són molt variats, ja que els podem posar per animar-nos, per concentrar-nos o per purificar casa nostra, per exemple. A la nostra farmàcia trobareu una gran selecció de sinèrgies de Pranarôm i estarem encantades d'ajudar-vos a trobar la que necessiteu. A continuació us les presentem totes, però recordeu que la millor manera de conèixer aquestes sinèrgies és olorant-les, cosa que encara no podem plasmar en aquest post. Vine i demanan'ns els testers!

CAMPO DE PROVENZA

Amants de l'espígol, aquesta és la vostra sinèrgia! T'ajudarà a trobar el teu equilibri emocional i a fer fora els pensaments negatius. Un somni de lavanda!

SUEÑO

El seu propi nom ho diu tot: nits tranquil·les i relaxades gràcies a la camamilla i a la mandarina. Benvinguda, son!

BIENESTAR EN CASA

La dolçor de l'Ylang-ylang i la rosa de Damasco per gaudir de casa teva, relaxadament i en pau. Imprescindible!

MEDITACIÓN

Introspecció i pau interior per a moments sagrats de recolliment. Encens, nard i cítrics per connectar amb tu mateix/-a.

FUERZA Y VITALIDAD

Cansament, fatiga, manca de motivació? El pi, la menta i la Ravintsara et poden ajudar a aixecar els ànims!

EUCALY'PUR

Olis essencials 100% ecològics d'eucaliptus, pi i menta per purificar ambients. Una experiència sensorial balsàmica que t'ajudarà a respirar.

ZEN

Busques l'armonia? Relaxa els teus sentits i deixa que cos i ment s'equilibrin gràcies al cedre i a la taronja. El nirvana t'espera! 

CÍTRICO TONIFICANTE

La "xispa" que necessites per encentar el dia! Taronja i llimona són les encarregades d'estimular el teu optimisme per fer-te vibrar.

EDICIÓ ESPECIAL HIVERN 2020

Pranarôm ha llançat una edició exclusiva elaborada amb molt d'amor per Pranarôm com a resposta al delicat moment emocional que vivim arran de la pandèmia mundial. Tres petits flascons on s'hi amaguen tres remeis terapèutics per als sentits i l'esperit.

"Pequeños Placeres": canyella i vainilla per endolçir els moments descoratjadors d'incertesa.

"Paz Interior": armonia per a la teva respiració de la mà del llorer i la "jara" (Estepa ladanífera).

"Momento Presente": l'aroma a llima i gessamí et portaran a l'aquí i a l'ara, per viure el moment present.

Aquestes tres últimes sinèrgies també les podràs adquirir de forma individual, però recorda que, amb el cofret, el preu de tots tres és més econòmic!

Per últim recorda que tenim en marxa una súper promoció només fins al 30 de novembre de 2020: per la compra d'un difusor de Pranarôm t'emportes una sinèrgia de regal valorada en 15'25€! Afanya't!

Preu