Aromateràpia per la tornada a l’escola

Temps de lectura 2 min.
Aromateràpia per la tornada a l’escola

Sabies què els olis essencials poden ser de gran ajuda pels més menuts, i no tan menuts? L’aromateràpia pot ser una gran aliada en la gestió de l’estrès, l’estimulació de les defenses o la dificultat per dormir bé. I avui us donarem alguns consells, prén nota!

Gestió de l’estrés

Com és normal, a mesura que s’acosta el gran dia de tornar a l’escola, els nostres fills poden sentir-se aclaparats i estressats. Com els podem ajudar? Us aconsellem la difusió atmosfèrica al matí d’essències cítriques (per les seves propietats neurotòniques equilibrants del sistema nerviós), per crear un ambient agradable i calmant. Per exemple, 5 gotes d'oli essencial de LLIMONA o de la sinèrgia CÍTRICO-TONIFICANTE de Pranarôm.

En canvi, per la tarda és més recomanable optar per olis essencials més relaxants que els ajudin a anar a dormir d'hora i més calmats. Són ideals els olis essencials de mandarina, taronja dolça i lavanda.

Gestió dels nervis i les pors

Els vostres petits són una mica inquiets i nerviosos? Aquí va la nostra recomanació per la nit abans del primer dia de classe: un parell de gotes d'OE de lavanda als canells o al plexe solar i dormiran plàcidament gràcies a les seves propietats ansiolítiques. També es pot combinar amb la mandarina o la taronja dolça.

Si, en canvi notes, que la seva preocupació és la por al què vindrà, als canvis, a la incertesa... També tenim un bon remei! Diluirem 15 gotes d'oli essencial de LLORER en 10 ml d'oli de jojoba en un envàs roll-on, així el podran aplicar als canells o al plexe solar al llarg del dia, quan sentin que els hi falta confiança per superar barreres. 

Estimulació de les defenses

El sistema imunitari dels petits de casa ha d'estar a punt abans de que comencin les classes, perquè això els ajudarà a estar forts davants de possibles virus o qualsevol patologia.

- Pels nadons que comencen l'escola bressol us recomanem aplicar 1-2 gotes de la sinergia PRANABB "Defensas Naturales" a les plantes dels peus cada nit. A més, si són propensos a les bronquitis, també ho podem combinar aplicant 2-3 gotes a la zona alta de l'esquena.

- A partir dels 6 anys podem optar per "Solución Defensas Naturales" de Pranarôm, una sinergia d'olis essencials antivirals, antibat aceites esenciales antivirales, antibacterians, antifúngics, immunoestimulants i expectorants, per a la prevenció i tractament de la salut respiratòria. Es pot prendre via oral (sempre diluït), per la via tòpica o mitjançant la difusió. Nosaltres us recomanem aplicar 2 gotes als canells i realitzar 10 inspiracions profundes amb els ulls tancats.

- L'altra opció és un dels olis essencials que més ens agrada a la farmàcia. la reina de l'hivern: la Ravinstara. Aquí trobareu més informació en un article anterior.


Tens més dubtes? Vols consell personalitzat? Vine i t'ajudarem!

Preu