Com acabar amb els polls

Temps de lectura 2 min.
Com acabar amb els polls
2 Setembre 2019

Qui més qui menys ha tingut polls alguna vegada a la vida, i tots sabem com són d'incòmodes i reincidents. Els seus ous, les llémenes, són difícils de detectar i d'eliminar, però amb constància i els productes adequats, aconseguirem retirar-les per tenir protegits als nostres petits i a tota la família.

A Isern Farmàcia us proposem diverses solucions per combatre els polls i per protegir-nos de la seva reaparició:

1) El kit de tractament total d’OTC amb permetrina, un insecticida especialment indicat per eliminar i protegir contra els polls en adults i nens majors de 2 anys en tres passos:

  1. Apliquem la loció sobre el cabell sec i la deixem actuar 10 minuts cobrint el cap amb la gorra que inclou. Esbandim amb aigua i pentinem els cabells per retirar els polls i les llémenes ja morts. Per últim rentem el cabell amb el nostre xampú habitual.
  2. Seguidament, i sobre el cabell humit, apliquem l’acondicionador amb efecte antiadherent per facilitar que les llémenes es desprenguin del cabell. Deixem actuar 10 minuts i esbandim amb aigua. Pentinem de nou el cabell per retirar les llémenes.
  3. Per evitar un nou contagi farem servir l’esprai repel·lent de polls de forma diària per protegir-nos, assegurant-nos primer de que no tenim polls, i aplicant sobre el cabell sec o després de rentar-nos amb el nostre xampú.

2) El pack Fórmula Total d’OTC sense insecticida en dos passos: l’esprai antipolls sense insecticida, que elimina els polls en només dos minuts i és apte per nens a partir dels 6 mesos. I l’esprai protect, amb vinagre de “quassia amara” i arbre del te per protegir el cabell, i que desfà els nusos i manté el cabell hidratat gràcies a la queratina, amb aroma de maduixa que encantarà als més petits.

3) El kit de tractament de Full Marks, que inclou dos productes: la loció antipolls, que elimina polls i llémenes en 5 minuts, sense pesticides, sense olor ni color, i que es pot utilitzar en nens a partir d’un any. I el xampú posttractament, que ajuda a eliminar les restes dels paràsits morts i els seus ous.   

4) I com que el millor tractament és la prevenció, també volem recomanar un oli essencial que mantindrà els polls allunyats: l’arbre del te de Pranarôm. La seva potent acció antiparasitària ens ajudarà a prevenir l’aparició d’aquests incòmodes paràsits, però sempre en nens majors de 3 anys. Podem afegir unes gotes al nostre xampú habitual i fer servir sovint la pinta especial per llémenes per tal d’assegurar-nos que el cabell està lliure de polls i llémenes. També és important no intercanviar-nos cap peça de roba (gorres, bufandes, llençols...) per evitar encomanar els polls.

Tens més dubtes? Apropa’t a la farmàcia i t’ajudarem!

Preu