×

Consells per fer el Camino de Santiago

Temps de lectura 1 min.
Consells per fer el Camino de Santiago
5 Agost 2019

No importa quina ruta agafis, ni quants quilòmetres tinguis planejat fer, al final el Camino de Santiago és una aventura increïble, però és bo tenir present certs factors per tal de que l'experiència sigui agradable i saludable. Per això t'expliquem algunes recomanacions que a nosaltres, com a pelegrins, ens van facilitar la travessia.

En primer lloc és molt important la planificació, tant del viatge com de l'equipatge; i també ho és que preparis el teu cos amb anticipació per a l'esforç que suposarà el camí entrenant setmanes abans del viatge.

Aquests són els cinc consells imprescindibles per fer el camí:

FOTOPROTECCIÓ

És igual si camines a l'estiu o a l'hivern, protegeix sempre la teva pell exposada amb un fotoprotector de qualitat. La nostra recomanació és reaplicar cada dues hores, aprofitant les pauses per descansar i menjar. I fes servir gorres i ulleres de sol per evitar insolacions.

ELS PEUS

Els teus peus seran els protagonistes de la fita, i cal tractar-los correctament. Protegeix bé els teus peus de possibles butllofes i ferides amb vaselina, tiretes o bé venes. Recorda airejar-los retiran-te els mitjons a cada pausa que facis al camí. Obviàment el calçat que escullis ha de ser transpirable i de qualitat, i també et recomanem que no l'acabis d'estrenar, sinó que ja hagis caminat força amb ell i et sigui còmode.

HIDRATACIÓ

Que l'aigua no et falti mai! No oblidis hidratar-te sovint i tenir controlats tots els punts d'aigua durant el camí per tal de comptar amb reserves. Una bona opció és triar ampolles tèrmiques, en comptes de plàstic, per mantenir l'aigua fresca al llarg de la jornada. El mediambient també t'ho agrairà!

ALIMENTACIÓ

Porta reserves alimentàries i energètiques sempre a sobre per a qualsevol imprevist. Durant les pauses opta per menjar aliments com fruits secs, fruita fresca, cereals... 

FARMACIOLA

Quan hagis de fer la motxilla et recomanem que preparis una bona i completa farmaciola, i a Isern Farmàcia et podem ajudar! Vine i pregunta'ns.

Bon viatge!!

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu