Mesures de seguretat a Isern Farmàcia davant del Coronavirus

Temps de lectura 1 min.
Mesures de seguretat a Isern Farmàcia davant del Coronavirus
19 Març 2020

La teva salut és el més important. Però també ho és la salut del nostre propi equip. Per això, des de fa dies, hem posat en marxa una llista de mesures per garantir la protecció de tothom a la farmàcia.

- Si et trobes malament, si us plau, no vinguis a la farmàcia. Demana a algú que ho faci per tu. Recorda que disposem de servei de WhatsApp per fer els teus encàrrecs, que t'estalviarà temps d'exposició a la farmàcia! També us demanem paciència, ja que aquests dies rebem molts missatges i potser triguem una mica més en atendre't.

- Si has de venir a la farmàcia hem establert unes distàncies de seguretat tant pel que fa a la distància entre client i client, com entre client-mostrador. Si us plau respecteu les marques del terra.

- Us demanem que feu cua a fora de la farmàcia (respectant la distància de 1'5m) si hi ha més de 4 clients a dins.

- També trobareu unes caixetes als mostradors que serveixen per fer l'intercanvi de productes-pagament, per evitar el contacte directe entre el nostre equip i els clients.

- Sempre que sigui possible us demanem que pagueu amb targeta i no en metàl·lic.

- La nostra feina és especialment delicada en aquests moments. Si us plau, tracteu al personal amb educació, respecte i empatia; nosaltres així ho farem amb tu.

- El nostre equip es divideix ara en sub-grups de 4 persones que treballaran en torns de 12h, descansaran dos dies seguits, i no es creuaran entre ells per evitar contagis.

- Si necessites cap producte que estigui en exposició pels prestatges de la farmàcia, els nostres professionals t'indicaran on està situat per no haver de sortir del mostrador.

- Per últim, segueix les recomanacions bàsiques del CatSalut per evitar la propagació del coronavirus:

Si has de venir a buscar la teva medicació, si us plau, respecta totes aquestes mesures, pel teu bé i el de tots.

Estem aquí per ajudar-te en tot el que ens sigui possible. I recorda, sempre que puguis queda't a casa! Entre tots aplanarem aquesta corba i podrem tornar a la normalitat el més aviat possible. Moltes gràcies!

Preu