×

Entrevista a la Zulema Villagrassa

Temps de lectura 2 min.
Entrevista a la Zulema Villagrassa
6 Octubre 2020

1) Explica'ns breument qui ets a la farmàcia. 

Em dic Zulema Villagrassa i sóc farmacèutica.

2) Quin és el teu paper a la farmàcia?

Jo porto la secció de SPD (servei personalitzat de dosificació de la medicació). Preparo els medicaments setmanal, quinzenal o mensualment a tots els pacients que es volen adherir, i els hi trec la medicació que necessito per fer-ho, reviso les receptes que estigui tot en ordre. També preparo els SPD a la residència Pedra Serrada de Parets. Tot això no ho faig manualment amb “pastilleros” sinó amb un robot que treu uns rotllos amb la medicació.

Aquí veiem a la Zulema al costat del SPD robotitzat.

3) Quan vas començar a treballar-hi?

Vaig començar a treballar el 17 de novembre del 2003, ara farà 17 anys.

4) Què és el que més t'agrada de treballar a Isern Farmàcia?

M'agrada molt la categoria humana de l'equip que formem, tinc grans companys i companyes i el gran recolzament que ens fem quan ho necessitem en algun moment donat. També m'agrada l'enfoc de la farmàcia no només de curar sinó també de prevenció abans que apareguin les malalties des d’una perspectiva més natural. És un camp que encara s'ha de fer molta feina perquè normalment anem al metge o a la farmàcia quan ja ens passa alguna cosa i no prevenim perquè no ens passi. Encara tenim molta feina de conscienciació per davant.

6) Quin és el teu producte indispensable de la farmàcia que mai et pot faltar? Per què? 

Per mi el S04 d’ Algēmica perquè pel nivell de vida que porto (casa, nens, feina...) a vegades em costa dormir i amb aquest producte descanso perfectament.

L'Esprai S04 Induct·Son d'Algēmica és un remei imprescindible per la Zulema.

7) Recordes l'anècdota més divertida que t'hagi passat a la farmàcia?

Ens han passat moltes anècdotes en aquests gairebé 17 anys. Ara mateix em ve a la ment una que en el moment no em va fer gens de gràcia però ara, en perspectiva, em fa riure. Va ser en ple confinament, quan treballàvem per grups de 4, i no ens creuàvem amb la resta per prevenció. Un dia d’aquells, al arribar al meu lloc de treball, va començar a caure aigua del sostre per diversos punts i cada cop en queia més. Ja podeu imaginar com va ser haver de treballar esquivant les fuites d’aigua de l’edifici mentre treballàvem com podíem, i en plena pandèmia. Per sort van venir a arreglar-ho aviat!

8) Quin consell de salut donaries als nostres clients?

Que s'escoltin perquè el cos ens dóna avisos, que vigilin l'alimentació i que tinguin present que amb una bona prevenció evitarem mals majors i malalties. Nosaltres podem ajudar i guiar als nostres clients en aquesta finalitat.

La Zulema t'espera a Isern Farmàcia per ajudar-te amb qualsevol qüestió de salut.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu