Rebem la tardor amb un somriure

Temps de lectura 1 min.
Rebem la tardor amb un somriure
16 Setembre 2019

A Isern Farmàcia us volem ajudar a fer l’impàs entre l’estiu i la tardor, i a combatre els principals símptomes del canvi d'estació, amb una selecció de quatre productes algēmics formulats amb d’ingredients naturals i basats en el concepte de salut integrativa, concretament de l'eix neuroemocional i de l'eix estructural.

S04 - Spray Induct·Son

Problemes per dormir? Gràcies a la melatonina, i a una sinergia de plantes, aquest tractament t'ajudarà a conciliar la son per poder gaudir d'un descans reparador. Recomanem el tractament al llarg de 6 setmanes, aplicant de forma sublingual de 9 a 10 dosis. Dormiràs com mai!

N19 - Càpsules Estrès Control

La tornada a la feina sovint comporta un augment de l'estrès i la irritabilitat a conseqüència dels alts nivells de cortisol al nostre organisme. Relaxa't amb aquest tractament que conté una combinació d'actius com el GABA (un neurotransmissor del cervell), la riboflavina, la vitamina B6 o l'àcid pantotènic. Disminuiràs l'ansietat, el mal humor, l'esgotament i l'estrès. Pren entre 1 i 3 comprimits al dia, especialment abans d'anar a dormir, al llarg de dos mesos.

N07 - Càpsules Sinaptic Complex

Necessites recuperar el ritme, la concentració i la motivació per fer front al dia a dia? Aquest tractament és ideal per mantenir els bons nivells de serotonina, un neurotransmissor que t'ajuda a recuperar el bon humor i l'energia. També conté magnesi, vitamina B6 i gelea reial. La dosi recomanada és d'un o dos comprimits al dia al llarg de tres mesos.

R26 - Vials Reconstituents

Necessites un xut d'energia? Aquests vials seran els teus aliats! Formulats a base de gelea reial, germen de blat i vitamines del grup B i C, els seus ingredients t'ajudaran amb la fatiga, l'astènia i el desgast. Notaràs l'efecte de forma immediata! Pots prendre un vial al dia a l'hora d'esmorzar en èpoques de cansament.

Vols conèixer més sobre aquests potents productes? Estem al teu servei els 365 dies de l'any!

Preu