×

Anàlisis de sang

Et preocupa la teva salut? Fa temps que no t'has mirat els valors de colesterol o pressió arterial? 

Tant si mai t'han diagnosticat com ja t'estàs tractant del colesterol de la diabetes, és molt important fer un seguiment dels teus paràmetres per controlar i/o prevenir l'augment del colesterol i triglicèrids, la hipertensió arterial i un seguiment dels nivells de sucre en sang.

- Disposem de l'analitzador Reflotron, ens permet mesurar els nivells totals de colesterol en sang (no fa falta venir en dejú) i els valors de sucre en sang ( en dejú).

- Sistema Cobas b101: la evolució i de precisió clínica, i ens permet mesurar:

     El perfil lipídic total: A diferència del colesterol total aquí podrem saber els nivells del LDL, HDL i dels triglicèrids, doncs els % de cadascú marcarà de forma molt precisa com està la nostra salut i quin és el millor tractament i dieta adequada per cada pacient. És necessari venir en dejú per fer la proba.

    Hemoglobina glicosilada: Quina diferència hi trobem respecte els nivells de sucre en sang? Doncs el més interessant i diferenciador d'aquesta proba és que podem fer una mesura real dels nivells de sucre en sang i si s'ha fet correctament el tractament els darrers 3 mesos. Amb aquesta mesura veiem si la glucosa en sang (molt perjudicial i destructora dels òrgans i artèries i venes) ha estat en els nivells correctes de manera sostinguda. NO és necessari estar en dejú.


 

 Contacta amb nosaltres! 

Categories
Preu