Farmaciola del viatger

Marxes de vacances? Què bé! Ja tens tot el que necessites pel viatge a la teva farmaciola o no saps per on començar? Protecció solar, repel·lent d'insectes, material de cura... T'ajudem!

Enguany les vacances d'estiu seran de proximitat, però tant si vas a una platja de la Costa Brava, com si fas una ruta pels Pirineus o vas d'excursió per les Terres de l'Ebre, a Isern Farmàcia t'oferim un servei personalitzat d'assessorament al viatger per tal que t'emportis els subministres imprescindibles, i garantir-te que no et falta de res al llarg del teu viatge. Recorda que, quan es tracta de la teva salut, la prevenció i la previsió són la millor opció. Confia en nosaltres i demana'ns consell!

Us compartim algunes recomanacions a l'hora de viatjar:

- No esperis fins l'últim moment per preparar la farmaciola. Apropa't a la farmàcia i demana'ns més informació, o contacta'ns per telèfon, per correu o per WhatsApp.

- No t'oblidis de la teva medicació habitual. Si ho desitges disposem del Sistema Personalitzat de Dispensació de la Medicació (SPD), la forma més còmode de portar la teva medicació quan viatges.

- Emporta't els prospectes de tots els teus medicaments per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

- Si vas a un lloc tropical no t'oblidis de consultar amb antelació quines són les vacunes obligatòries i recomanades. En aquest enllaç del CatSalut trobaràs més informació.

- Recorda utilitzar mosquitera per dormir i repel·lents d'insectes. Aquí pots consultar un article al respecte.

- Porta sempre a sobre la targeta sanitària, o de l'assegurança de viatge, i esbrina on són els centres sanitaris més propers.

- Protegeix-te del sol i fes servir ulleres de sol de qualitat, fotoprotector i barret en llocs càlids i tropicals.

- Beu líquids regularment per evitar patir deshidratació.

- Per a excursions llargues, tipus el Camí de Santiago, no oblidis la vaselina o l'estic anti-fregaments per evitar butllofes als peus i irritacions als mugrons.

- Porta a sobre tovalloletes higièniques íntimes, així com gel hidroalcohòlic.

- Consulta amb el teu farmacèutic de confiança, et podem ajudar a organitzar la farmaciola per fer del teu viatge una experiència inoblidable i positiva!

Bon viatge!!

 Contacta amb nosaltres 

Preu