×

Solucions d'aromateràpia pels mosquits

Temps de lectura 4 min.
Solucions d'aromateràpia pels mosquits
15 Juny 2020

Avui farem una repassada als millors productes repel·lents de la farmàcia, així com de solucions aromaterapèutiques per tractar les picades d’insectes. Segueix llegint!

Un dels nostres TOP VENDES és la línia AROMAPIC de PRANARÔM, una gamma de productes únics al mercat per diversos motius:

1) Tots els productes de la línia de repel·lents contenen citriodiol, una molècula natural que s’extreu de l’oli essencial d’eucaliptus blau, i que és molt eficaç, ja que s’utilitza per repel·lir mosquits tropicals. El citriodiol és l’únic biocida d’origen natural.

2) A més a més del citriodiol també contenen altres olis essencials com el lemongrass o la citronel·la, entre d’altres, amb la qual cosa la sinergia resultant és encara més potent, actuant contra abelles, vespes i mosquit tigre.

3) L’olor dels productes AROMAPIC és molt agradable i ofereixen una eficàcia de fins a 7 hores.

4) Tota la línia està certificada amb el segell BIO, un aspecte ben important quan es tracta d’aplicar substàncies a la pell que el nostre organisme absorbirà. Des d’Isern Farmàcia sempre recomanem fer servir olis essencials ecològics i quimiotipats.

5) Són eficaços tant en zones amb clima temperat on trobem el mosquit tigre (com al Mediterrani), com en zones amb clima tropical, on abunden els mosquits transmissors de la malària, la febre groga i el virus del Zyka.

QUINS PRODUCTES AROMAPIC PUC TROBAR A ISERN FARMÀCIA?

A la nostra farmàcia trobaràs quatre productes de la línia AROMAPIC:

- ESPRAI CORPORAL: un esprai apte per nadons, des dels 30 mesos, i per embarassades, des del quart mes d’embaràs.

- ROLL ON CORPORAL O LLET CORPORAL: és igual que l’esprai però en format roll on.

- ESPRAI ATMOSFERA I TEIXITS (foto superior): un producte repel·lent molt útil, ja que s’aplica a l’ambient, així com en teixits (cortines, tendes de campanya, a la tovallola de la platja...) per evitar que s’apropin mosquits o vespes. Hem de tenir cura de no pulveritzar una habitació amb infants; l’aplicarem a l’habitació buida, i esperarem mitja hora abans de que hi entrin els més petits.

- STICK: una novetat d’enguany en tamany butxaca, ecològica i totalment natural, ideal per portar-lo a sobre i per aplicar en zones concretes com el coll i els turmells.  Formulat a base de ceres de girasol, ceres d’arròs i oli de coco. Amb una textura molt còmode, no greixosa, que no es desfà a l’estiu i és resistent a l’aigua. El seu efecte dura 7 hores i el seu ús és apte partir del quart mes d’embaràs i en nens de més de 30 mesos.

BUSCO SOLUCIONS ANTIMOSQUITS PER A L'EXTERIOR

Si el que necessites és una manera de repel·lir els mosquits en ambients a l'aire lliure (balcons, jardins, terrasses) us presentem una novetat de Pranarôm especialment pensada per a espais oberts, i ja disponible a Isern Farmàcia! És el nou difusor ultrasònic en sec SOLEO, que funciona sense cables gràcies a una bateria autònoma que es carrega mitjançant un panell solar situat al capdamunt del difusor. Així podràs fer servir la teva sinergia preferida (et recomanem "NOCHE DE VERANO CALMADA") a l'exterior sense necessitat d'endollar-ho!

I PER ALS MÉS PETITS?

Pels peques també tenim solucions! El PRANA BB ROLL ON CITRONELA és un repel·lent eficaç des dels 6 fins als 30 mesos.

M’HA PICAT UN INSECTE, QUÈ FAIG? PRODUCTES POST PICADES

Quan parlem de picades podem diferenciar dos tipus de símptomes:

1-    Les que piquen (mosquits i aranyetes) i les que fan mal (abelles, vespes, meduses).

A Isern Farmàcia tenim dos productes que minimitzaran ambdós símptomes en adults, i un roll on pels més petits:

 

GEL CREMA CALMANT PRANARÔM

Amb efecte antipruriginós i analgèsic, gràcies a la menta de camp. Amb propietats antiverí, a conseqüència de les altes concentracions d’espliego macho. Antiinflamatori i cicatrizant per l’efecte de l’oli essencial de cúrcuma.

Amb una base de gel d’àloe vera, aquest producte està especialment indicat per aplicar-lo en zones més aviat extenses. Es pot fer servir en nens a partir dels 3 anys, però no és apte durant l’embaràs.

 

ROLL ON POST-PICADAES PRANARÔM

Indicat per a tot tipus de picades gràcies a la seva composició a base d’olis essencials antipruriginosos i analgèsics. La seva aplicació la recomanem per a zones més concretes i puntuals. Aquest roll on està recomanat en nens a partir dels 30 mesos, i també és apte durant l’embaràs.

 

PRANA BB ROLL ON GEL CALMANT PRANARÔM

La seva sinergia d’olis essencials té un efecte relaxant i calmant per tractar la pell irritada del nadó. Aquest gel en petit format es pot fer servir a partir dels 3 mesos.

I si busques una opció alternativa a Pranarôm, també disposem de dos grans productes dels laboratoris Boiron:

GEL DAPIS BOIRON: un gel calmant que alleuja el picor lleu de la pell.

CREMA CICADERMA BOIRON: un medicament homeopàtic utilitzat en ferides superficials, picadures d'insectes i cremades lleus.

Per últim, volem remarcar les meravelles terapèutiques d'un oli essencial magnífic que no pot faltar a la teva farmaciola, i del qual ja us vam parlar al bloc fa uns mesos: es tracta de l'Espliego Macho. Està especialment indicat com un remei antiverí en cas de picadura que cursa amb dolor (abelles, vespes, meduses), però no en picades que piquen i s'inflamen (mosquits).

S’aplica sense diluir, directament sobre la zona afectada, i cada 5 minuts al llarg de la primera hora. Notaràs un alleujament immediat i el dolor anirà desapareixent. Desprès aplicarem cada 15 min al llarg de la segona hora i veurem com el dolor marxa. A més, és apte per a totes les edats, incloses els nadons acabats de néixer. Si vols saber més usos d’aquest fantàstic oli, no et perdis aquest article.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu