Cribratge Test d'Antígens Ràpid (TAR)

Programa Test d’Antígens Ràpid (TAR). Cribratge a les farmàcies

Aquest servei, que estava inicialment adreçat a monitors i monitores del lleure i infants i joves d’entre 10 i 40 anys, s'ha ampliat al gener de 2022 als centres educatius, tant al professorat com als alumnes.
 
D'aquesta manera realitzarem a la farmàcia tests antigènics ràpids (TAR) de forma gratuïta a aquells alumnes o professors que rebin un missatge per part del CatSalut. Des de la farmàcia comunicarem els resultats a La Meva Salut del pacient.

Horari del Servei

De dilluns a divendres (excepte festius i caps de setmana) de 9h a 13:30h, i de 15:30h a 18h. No cal demanar cita prèvia, només passar pel mostrador de la dreta i us atendrem per ordre d'arribada.

Quan i com tindré accés als resultats?

Els resultats dels TAR s’obtenen en 15 minuts aproximadament i serà el propi farmacèutic qui et comunicarà el resultat. A banda, s’inclouran al sistema d’informació corresponent (plataforma TARCAT) del Departament de Salut. Podràs consultar el resultat del teu test a La Meva Salut, a partir de l’endemà.

Sobre el Programa TAR

És una proposta conjunta del Departament de Salut, el Departament de Drets Socials i el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) per ampliar la identificació de nous casos i tallar les cadenes de transmissió en aquest àmbit, que implica 180.000 persones, 20.000 de les quals són monitors.

Preu