Guanya una copa menstrual Enna Cycle

Si encara no has provat una copa menstrual, però t'agradaria gaudir de les seves avantatges, a Isern Farmàcia t'ho posem fàcil!

Fins al 30 de juny podràs participar al nostre sorteig* i emportar-te una Enna Cycle** de la talla que escullis! A més, a cada pack d'Enna Cycle venen dos copes menstruals, per tal que puguis endurte-la fora de casa, i pots escollir entre opció amb aplicador o sense.

Què has de fer?

1) Descarrega’t l’app d' Isern Farmàcia (disponible per Android i per iOs), que t'ofereix moltes avantatges!

2) Ves a l’apartat COMANDA

3) Envia’ns una comanda amb les teves dades i la paraula “ENNACYCLE”. Molta sort!

A principis de juliol realitzarem el sorteig i anunciarem el nom de la guanyadora a les nostres xarxes socials. Segueix-nos per estar al dia!

I mentrestant, t'animem a descobrir els principals beneficis de la copa menstrual d'Enna Cycle en comparació amb altres productes d'higiene femenina per la menstruació:

* El premi s'haurà de recollir presencialment a la farmàcia. Només s'acceptarà una participació per persona i registre. El premi no es pot bescanviar pel seu valor monetari.

** El premi consisteix en un pack de 2 copes menstruals d'Enna Cycle valorat en 39'90€.

-----

ACTUALITZACIÓ: Enhorabona a la guanyadora, Natalia Dominguez, i moltes gràcies a totes les participants! Aviat més sorpreses!!!