Skin Cycling: una nova rutina per la teva pell

Temps de lectura 2 min.
 Skin Cycling: una nova rutina per la teva pell

Què es "Skin Cycling"?

És una nova rutina facial cíclica que consisteix en tres passos realitzats al llarg de quatre nits, per després tornar a començar.

Aquesta rutina s'ha tornat un fenomen viral des de que la doctora Whitney Bowe, una dermatòloga de Nova York, la va popularitzar.

Avui us fem un breu resum d'aquesta tècnica dermocosmètica per recuperar la teva pell.

Per què us recomanem la "Skin Cycling"?

L'objectiu és evitar alterar la barrera cutània natural de la pell amb l'ús excessiu d'aquests components per optimitzar la cura antiedat del rostre.

La tècnica del "Skin Cycling" s'aplica només a la rutina nocturna i el model més bàsic proposat per la doctora Bowe és el de les quatre nits que veurem a continuació.

PAS 1: EXFOLIACIÓ

La primera nit incorporem exfoliants químics a la rutina nocturna. La nostra recomanació per a aquest primer pas de neteja són:

- L'Ac5 Smooth Cleaner Oil Emulsifier d'Algemica: un oli netejador suau indicat per a tot tipus de pells (com a primer pas per a la doble neteja a la nit)

- L'Aq1a Calm Cleanser Peeling d'Algemica: una aigua micel·lar tonificant amb efecte peeling suau, calmant i hidratant (com a segon pas per a la doble neteja a la nit)

- Seguidament ens aplicarem la nostra crema hidratant habitual de nit

PAS 2: RETINOL

La segona nit del cicle repetirem el primer pas de la rutina, la neteja, que en aquest cas podria ser amb l'Ac5 Smooth Cleaner Oil Emulsifier d'Algemica (per a pells amb tendència greixosa) o amb el Cleansing Foam d'Apivita per a tot tipus de pells.

Seguidament, després de la neteja, procedirem a aplicar un cosmètic que inclogui RETINOL, per tal de renovar la pell i millorar l'aspecte de les taques, les imperfeccions i les arrugues al llarg de la nit.

Nosaltres et proposem 3 productes diferents:

- Retinol Renew Shot de MartiDerm: amb Retinol i Niacinamida especialment indicat per a pells madures i amb signes de fotoenvelliment

- Eternalist A.G.E. [Retinol] de Sensilis: amb Retinyl Palmitate Liposomat i una fórmula apte per a les pells més sensibles

- Concentrat de Vitamina A d'Isern: amb un 2% de vitamina A aquest concentrat actua contra signes de l'edat i pells amb discromies. Ho pots aplicar sol o barrejant dues gotes a la teva crema facial de nit

PAS 3 i 4: RECUPERACIÓ (HIDRATACIÓ)

La tercera i la quarta nit es tracta de mimar la nostra pell i nodrir-la amb actius hidratants i reparadors com l'àcid hialurònic, la glicerina o la niacinamida.

Primer de tot, i com sempre, realitzarem la neteja facial. I a continuació us recomanem 3 productes per finalitzar la rutina, a escollir entre:

- Hyaluronic Firm Shot de MartiDerm:

- Aqua Beelicious d'Apivita, una crema fresca i hidratant amb mel i flors, disponible en dues textures diferents: lleguera per a pells amb tendència greixosa, i rica, per a pells més seques

- Combina l'Aqua Beelicious amb la Mascareta de Teixit Hidratant d'Isern: un tractament intensiu exprés que t'aporta regeneració, hidratació i confort a la pell en tan sols 10 minuts

Després de la QUARTA NIT podem tornar a començar aquesta rutina cíclica. També podem optar per una rutina més avançada, on repetiriem el pas 2 del RETINOL al llarg de les 3 nits, sempre i quan la nostra pell respongui bé a l'ús de retinoides.

Vols saber més? A la farmàcia et donarem els millors consells per a que posis en pràctica la rutina SKIN CYCLING!

Preu