Top 4 de protectors solars amb color

Temps de lectura 1 min.
Top 4 de protectors solars amb color
17 Agost 2022

A la nostra farmàcia som molt exigents amb la fotoprotecció, perquè ens agrada que siguin de qualitat, que estiguin avalats pels millors laboratoris, i que siguin segurs per a tot tipus de pells.

Avui volem parlar d'un tipus de protecció solar que, a més, té un plus molt interessant per l'estiu: les cremes solars facials amb color.

Si a l'estiu no t'agrada maquillar-te gaire, o només busques aconseguir un efecte "bona cara", segueix llegint!

AVÈNE Cleanance solar amb color SPF 50+

Especialment indicat per a pells mixtes, greixoses i amb tendència acneica. De textura molt agradable de tacte sec, amb una protecció alta super completa, unifica el to de la teva pell i t'ajuda a matificar-la. I amb la garantia dels laboratoris Avène!

ISDIN Fusion Water Color SPF 50

Aquest fantàstic protector solar facial amb color està disponible en 3 tons: light, medium i bronze. La seva cobertura és natural, lleugera, i t'ajudarà a dissimular imperfeccions, unificar el to i aconseguir un efecte bona cara, tot això mentre que et protegeix dels raigs UVB i UVA (SPF 50). Un detall que ens agrada molt és que no irrita els ulls ;)

HELIOCARE 360º Color Water Gel SPF 50+

Destaca per la seva protecció vers els 4 tipus de radiacions: UVA, UVB, infrarrojos i llum blava. És antioxidant, hidratant gràcies a l'àcid hialurònic, i alhora repara els efectes nocius del sol. És molt resistent, de textura lleugera i acabat natural. A més està disponible en dos tonalitats: beige i bronze.

CREMA FACIAL SOLAR ISERN AMB COLOR SPF 50+

La nostra línia de dermocosmètica compta amb aquest magnífic fotoprotector solar facial amb color, que ens encanta per la seva fórmula de textura suau i d'acabat sec, amb actius antioxidants i antiedat. Ideal per protegir la pell clara i molt clara, sensible al sol o exposada a sol intens, també per dissimular taques i discromies. Et sorprendrà la seva cobertura!

-------------------------

Aquests són només 4 dels molts fotoprotectors que tenim amb color o amb funció correctora de la pell. Vine i trobarem el producte més adient per a tu!

Preu