Top 4 de protectors solars per a pells amb queratosi

Temps de lectura 2 min.
Top 4 de protectors solars per a pells amb queratosi

Saps què és la Queratosi Actínica?

Són lesions cutànies en forma de taques i plaques fines de color rosat i vermellós que presenten escates groguenques a la superfície de la pell. Tenen un tacte aspre i rugós, localitzant-se a zones d'exposició solar crònica com la cara, cuir cabellut, avantbraços i escot, especialment en persones grans.

Infografia de www.clubdelafarmacia.com


Aquestes lesions es produeixen quan les cèl·lules que formen la capa més superficial de la pell perden la capacitat de reparació i creixen de forma anòmala. Això és degut al dany que produeix la radiació ultraviolada de forma crònica, sobretot en persones amb fototipus clars.


Si bé sempre s'han considerat lesions premalignes (amb risc de poder convertir-se en càncer cutani) avui dia es consideren una forma superficial i inicial de càncer de pell. I per això les hem de protegir del sol d'una forma més intensa, amb fotoprotector especialment indicats: els protectors solars AK. Avui us presentem els 4 millors que tenim a la nostra farmàcia:

AK BARRIER - CERAMOL SUN

Un fantàstic fluid protector i coadjuvant cosmètic en cas de queratosi actínica. Amb acció protectora i preventiva dels danys associats a una fotoexposició prolongada. AK Barrier ofereix una triple barrera de protecció: antioxidant, lipídica i fisicoquímica, potenciant els mecanismes de defensa de la pell. És un fluid emol·lient i protector molt lleuger, no deixa residus blancs.

ERYFOTONA AK-NMSC Fluid SPF100+ - ISDIN

Producte sanitari IIA especialment formulat per a les queratosis actínica (AK) i altres formes de càncer cutani no melanoma (NMSC) amb 3 indicacions:

- Prevenció
- Tractament coadjuvant
- Reducció i millora del camp de cancerització subclínic

Amb DNA Repairsomes®, tecnologia patentada ISDIN que redueix i millora el camp de cancerització subclínic que s'associa a la queratosi actínica i al càncer de pell no melanoma.

 

MD AK FLUID - HELIOCARE 360º

Tractament protector adjuvant de les queratosis actíniques (AK) i altres formes de càncer de pell no melanoma (NMSC). El complex reparador GenoRepair® Complex, format per 3 enzims: fotoliasa, endonucleasa i glicosil·lasa, actua activant els 3 mecanismes de reparació de l'ADN, potenciant l'activitat reparadora del dany solar. La seva textura fluida no comedogènica afavoreix l'aplicació diària fins i tot a les zones més complicades.

Amb Fernblock®+, filtres específics i actius reparadors i antioxidants, protegeix davant de les 4 radiacions (UVB, UVA, Visible i Infraroig), neutralitza i repara el dany solar. Testat sota control dermatològic i oftalmològic.

SUNSIMEDI - AVÈNE

Protecció solar molt alta adaptada a les pells hipersensibles i de risc, per prevenir les queratosis actíniques, els càncers de pell (excepte els melanomes) i el fotoenvelliment cutani.

Conté aigua termal d'Avène, reconeguda per les seves propietats calmants i antiirritants.

-------------------------

Tens dubtes? Vols saber més? Apropa't a la nostra farmàcia i t'aconsellarem!

Preu