Les millors cremes de mans de la farmàcia

Temps de lectura 2 min.
Les millors cremes de mans de la farmàcia
12 Gener 2021

Sequedat, esquerdes, ferides, envermelliment... Són els típics símptomes de les mans a l'hivern. I per acabar-ho d'adobar aquest any, amb la higiene de mans i els gels hidroalcohòlics, encara s'agreugen més, veritat? No pateixis, estem aquí per ajudar-te a trobar una crema per cuidar la pell de les teves mans.

A continuació us presentem les cinc cremes de mans més venudes a Isern Farmàcia! Si vols saber més sobre cadascuna d'elles passa per a farmàcia i demana'ns més informació, no deixis que les teves mans es facin malbé.

CICALFATE MANS D'AVÈNE

Una crema reparadora amb efecte "barrera" per tractar la sequedat i la irritació a les mans d'una forma més ràpida. Gràcies als seus ingredients les teves mans estaran protegides i hidratades amb una sensació agradable tipus "segona pell". Prova-la i ja ens explicaràs! ;)

CREMA CONCENTRADA DE MANS NEUTROGENA EN FORMAT DUPLO

Un clàssic per tractar i alleujar les mans que més necessiten un extra d'hidratació i protecció amb la tradicional fórmula noruega. Un producte 5 estrelles que ve amb un format estalvi on la segona unitat té un 45% de descompte. Afanya't que les teves mans ho estan demanant!

CREMA APIVITA PER A MANS SEQUES I ESQUERDADES

De les tres opcions que ens dóna Apivita per les mans, aquesta és la més indicada per a mans especialment maltractades pel fred i les inclemències del temps. Amb Herba de Sant Joan (Hipérico) i cera d'abella és una crema reparadora en profunditat, que hidrata i protegeix la teva pell. També t'ajudarà a alleugerir les incomoditats comunes a les mans malmeses.

CREMA APIVITA INTENSIVA PER A MANS

En segon lloc, per grau d'acció, trobem la crema de mans amb textura rica, per nodrir i suavitzar les mans castigades, sense arribar als símptomes que mencionàvem en l'anterior crema. Hidrata la teva pell gràcies a l'àcid hialurònic, l'extracte d'aloe vera, l'oli d'oliva grec i el pantenol, entre d'altres.

CREMA APIVITA AMB TEXTURA LLEUGERA PER A MANS 

Si el que busques és una crema que hidrati i suavitzi les teves mans, però amb una textura lleugera que s'absorbeix ràpidament, aquesta és la teva millor opció. A més també t'ajudarà a tractar les teves ungles! Conté propòlis, oli essencial de gessamí, oli d'oliva i d'alvocat, extracte d'aloe vera i manteca de cacau. Fes-la servir tot l'any com a manteniment i porta-la al bolso!

-----

Has provat alguna d'elles? Explica'ns!

Tens més preguntes? Demana'ns consell!

Vols recomanar-li a algú? Comparteix a les xarxes socials!

Preu