Llavis perfectes a l'hivern

Temps de lectura 1 min.
Llavis perfectes a l'hivern
27 Gener 2020

Quan es tracta de tenir cura dels nostres llavis, tenim moltes opcions disponibles a la nostra farmàcia. Avui us hem seleccionat tres que són els labials més venuts al nostre espai de salut.

APIVITA

Els labials d'Apivita es caracteritzen per la varietat dels seus ingredients naturals com, per exemple, la castanya, el pròpolis, la magrana, la mel o la mantega de cacau, entre d'altres. Trobaràs labials sense color o amb una mica de to, per protegir els teus llavis a la vegada que realcen la seva bellesa.

AVÈNE - CICALFATE LLAVIS

Aquest bàlsam reparador de la línia Cicalfate es convertirà en el salvador dels teus llavis per la seva fòrmula 4 en 1: repara, nodreix, protegeix i alleuja gràcies als seus ingredients i a l'aigua termal que conté. També el pots aplicar en altres àrees localitzades com al nas, quan estigui irritat. No pot faltar al teu necesser!

LETIBALM

Un clàssic per als refredats i les rinitis: el bàlsam reparador de llavis i nas LETIBalm! T'ajudarà a calmar, hidratar, regenerar i protegir la zona del nas i els llavis quan t'has de mocar constantment per culpa d'un refredat o d'alergia. També disposem de la versió pediàtrica per als més petits, amb el tap taronja, que són encara més sensibles al fred i a les agressions externes.

MARTIDERM - LIP SUPREME BALM

Aquest labial és per tu, si el que busques és un plus de bellesa i tractament, més enllà d'hidratar i protegir. Pertany a la línia Platinum de Martiderm, i t'encantarà perquè hidrata, allisa, dóna volum i redefineix el contorn dels llavis, alhora que et proporciona un efecte brillant i refrescant. Prova'l i al·lucinaràs!

-------------------------------------------------------------------------------

Aquests són només una mostra de la gran varietat de protectors labials que tenim a Isern Farmàcia. Si busques més opcions visita'ns i et recomanarem el millor bàlsam pels teus llavis!

Preu