Provem l'aftersun facial d'Isern Farmàcia

Temps de lectura 1 min.
Provem l'aftersun facial d'Isern Farmàcia

Tant important és protegir la nostra pell dels raigs solars com cuidar-la i tractar-la després d'exposar-la al sol. Com? Amb un bon aftersun que ens ofereixi la hidratació que la dermis necessita, així com un efecte refrescant, calmant i revitalitzant. A més, gràcies a la fórmula d'aquesta crema, el teu bronzejat lluirà més i durarà més temps.

Quan ens toca el sol la nostra pell pateix diverses reaccions que afecten, de diferents formes, a les seves tres capes: la capa més externa (epidermis), la capa interna (dermis) i la tercera capa (hipodermis). Quan tenim cura de la nostra pell hem de pensar no només en la capa més externa sinó en totes tres, perquè el que passa a les capes internes acabarà afectant a l'epidermis amb el pas de temps: aparició de taques, arrugues, pèrdua d'elasticitat, etc. 

Per lluitar contra aquests signes del fotoenvelliment de la pell, l'aftersun facial Isern compta amb quatre ingredients d'acció molt eficaç:

- L'efecte suavitzant contra les arrugues de l'àcid hialurònic

- El poder antioxidant de la vitamina E

 - La hidratació que proporciona l'extracte de Tamarinde (un arbre tropical)

- La reparació que ofereix l'Isopalmide™, que contrarresta l'envermelliment de la pell 

D'entrada, el primer cop que la provis, et sorprendrà el seu aroma suau i fresc. Ens encanta la seva textura sedosa, ultralleugera i molt fàcil d'absorbir. Aplicar-la és tot un plaer, i deixa la pell hidratada, lleugera, calmada i sense sensació enganxosa. És un tractament indicat per a tot tipus de pells, també les pells sensibles, perquè està testada per minimitzar el risc d'al·lèrgia.

Més informació:

Aplicació: després d'exposar-te al sol recomanem netejar la pell i, seguidament, aplicar l'aftersun facial en cara, coll i escot de forma generosa. Repetir l'aplicació matí i nit, o més freqüentment si ens hem cremat la pell. També es pot aplicar com a sèrum, combinat amb la teva crema hidratant, tant a l'estiu com a la resta de l'any.

Presentació: envàs de 50ml amb dosificador

Ingredients: veure el prospecte

Preu: 17'50€

Vine a provar-ho a Isern Farmàcia, estem convençuts que t'agradarà. També disposem d'aftersun corporal de la marca Isern!

Preu