RUTINA DE CURA DELS PEUS

Temps de lectura 2 min.
RUTINA DE CURA DELS PEUS
22 Juny 2020

A les últimes setmanes hem publicat a les nostres xarxes socials diverses rutines facials de cadascú de l’equip. Però avui volem parlar d’una rutina que acostumem a passar per alt: la cura dels nostres peus, els grans oblidats. A continuació et donem alguns consells per tractar els teus peus i posar-los a punt per l’estiu.

1) BANYt’agrada fer-te el teu propi spa a casa? Doncs afegeix a l’aigua una mica de sabó antisèptic, com per exemple el Germisdin o el CumLaude CLX amb clorexidina. També pots optar per afegir-hi unes gotes d’oli essencial quimiotipat d’arbre de te, prèviament emulsionat amb el sabó per tal que es barregi bé amb l’aigua. Aprofita per fer-te un massatge i deixa els peus en aigua una bona estona.

2) EXFOLIACIÓ: La podem fer per tot el peu amb l’exfoliant corporal que fem servir habitualment. I per les zones amb més sequedat i més engruixides, com els talons, optarem per fer sevir una llima, ja sigui manual com elèctrica (a Isern Farmàcia trobaràs llimes fantàstiques de Beter i de Dr. Scholl).

3) HIDRATACIÓ: Hidratarem bé tot el peu amb la fantàstica crema de peus Isern amb manteca de karité. Aquesta nova crema ens aporta una acció bactericida, refrescant i desodorant, l’has de provar! I per les zones amb més sequedat us recomanem aplicar la crema Akérat 30 d’Avène per zones localitzades, amb urea al 30%, àcid làctic i àcid salicílic 2%. Notaràs com la teva pell queda més llisa y suau.

4) UNGLES: Si estan sanes podem procedir a l’esmaltat amb els productes de manicura i pedicura de Mavala, que tenen una gran varietat de solucions i de colors. Apropa’t a Isern Farmàcia i deixa’t assessorar!

TENS PROBLEMES DE FONGS A LES UNGLES?

A mode de prevenció dels fongs et recomanem que cada nit apliquis una goteta d’oli essencial quimiotipat d’arbre de te a sobre de cada ungla, fent un massatge per tal que penetri l’oli. I si tens fongs, i necessites tractament, a continuació et fem algunes recomanacions generals:

El producte ideal per tractar fongs a les ungles és la Loció d'Ungles Grogues (Fongiarom) de Pranarôm, que s’aplica dos cops al dia, matí i vespre, amb l’ungla prèviament llimada per assegurar-nos que el producte penetri bé. El tractament durarà de 4 a 6 setmanes, i es pot fer conjuntament amb el tractament oral d’antifúngics que hagi prescrit el teu metge.

PATEIXES DE FONGS ALS PEUS?

Tens picors o petites ferides a les zones interdigitals o sota dels dits? Els fongs als peus són molt comuns i es poden tractar amb diversos productes, com per exemple:

- Crema SCHOLMED de Dr. Scholl amb Terbinafina, per tractar la infecció per fongs als peus (peu d’atleta). L’aplicarem 1 ó 2 vegades al dia al llarg de 10 dies.  

- Crema CANESPIE de Bayer amb Bifonazol, que s’aplica un cop al dia durant 3 setmanes de tractament.

En cas de fongs és molt important mantenir el peu sec, evitant que suï i els fongs proliferin, especialment si portem sabates tancades. Com els podem mantenir secs? Us recomanem les nostres Pólvores Pèdiques Isern, aplicades diàriament dins de les sabates o a sobre dels mitjons.

I per acabar, com a desinfectant de les nostres sabates, podem aplicar-hi cada nit el Esprai Purificador de Pranarôm.

---------

Tens més dubtes sobre com tenir cura dels teus peus i ungles? Vine a Isern Farmàcia t’ajudarem!

Preu