×

Oli Essencial de Ravintsara de Pranarôm

Temps de lectura 1 min.
Oli Essencial de Ravintsara de Pranarôm

Amb l'arribada del fred són molts els clients que arriben a la farmàcia i ens demanen remeis naturals per a les seves patologies. I a Isern Farmàcia creiem fermament en l'evidència científica del poder de l'aromateràpia per tractar infinitat de símptomes i dolències. És per això que avui volem parlar-vos d'un oli essencial que potser encara no coneixeu, però que és el rei dels olis essencials a l'hivern, l'oli essencial de Ravintsara, que es troba entre els 5 olis top de la nostra farmàcia.

Conegut també com Cinnamomum camphora QT CINEOL, el Ravintsara és un arbre de l'illa de Madagascar, concretament una espècie d'alcamforer. El seu nom significa "fulla bona per a tot", i és que té moltes propietats que el situen com a referència en el món de la medicina natural. El Ravintsara pertany a la família botànica de les Laureacees, que de fet és el mateix gènere que la canyella, i les seves fulles són molt semblants a les del llorer.

Foto: Pranarôm

Originàriament l'arbre de Ravintsara prové d'Àsia Oriental, Xina, Corea, Vietnam, o Japó, país on comparteix història amb el Ginkgo, ja que ambdues espècies d'arbre van ser les primeres en tornar a brotar desprès de la bomba atòmica a Hiroshima.

Segons on creix aquest tipus d'alcamforer produeix olis essencials de quimiotips completament diferents, això vol dir que el seu ús terapèutic també serà diferent. En el cas del Ravintsara de Madagascar predomina la molècula 1,8-cineol (eucaliptol), per la qual cosa ens recordarà ràpidament a l'eucaliptus quan l'olorem.

Aquests són els seus principals usos aromaterapèutics:

- Un potent antiviral

- Un estimulant del sistema immunitari

- Té propietats antiinflamatòries

- És un molt bon expectorant

L'acció antiviral i estimulant immunitari fa que l'OE de Ravintsara sigui l'aliat indispensable per tota la patologia hivernal, tant refredats i grips, com fins i tot patologies més greus on l'utilitzarem com a coadjuvant.

Com es pot aplicar:

Aquest fantàstic oli essencial el podem aplicar via tòpica, i també podem fer servir un difusor d'olis essencials per a la seva difusió atmosfèrica, que ens anirà genial per purificar l'ambient i així evitar els contagis de refredats, grip, etc.

Comprar OE Ravintsara

A Isern Farmàcia som farmacèutics integratius. Vine i consulta'ns! Et donarem informació més exhaustiva i acurada sobre les formes d'aplicació.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Categories
Preu